Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 7 de desembre

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Terror i diversió en la III Nit de Misteri

  26 de febrer de 2009

  Després que la nit s'apoderi de Palau-solità i Plegamans, la vila viurà la seva tercera nit dedicada al terror aquest proper dissabte 28 de febrer. La por i el misteri conqueriran el municipi en 4 sessions que tindran lloc al Teatre de la Vila i a la Sala Polivalent a les 19h, a les 20h, a les 22h i a les 23h. La Nit del Misteri és una iniciativa de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i compta amb la col•laboració de la regidoria de Joventut del consistori palauenc.

 • ‘El Profe', un mestre que s'alliberà disparant contra els seus alumnes

  26 de febrer de 2009

  El Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans acull aquest divendres, 27 de febrer, a les 22h, El Profe, una gran peça teatral del dramaturg Jean-Pierre Dopagne que s'emmarca dins la programació estable de Teatre i Música organitzada per la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  La Companyia de Teatre Essela és l'encarregada de portar fins al municipi aquesta gran obra, que compta amb la direcció de Pep Tines, en què un professor explica com es va alliberar...

 • Ràdio Palau tornarà a emetre des d'una nova ubicació

  25 de febrer de 2009

  La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans treballa a ple rendiment per engegar de nou les emissions de Ràdio Palau. L'emissora municipal tornarà a emetre en breu des d'unes dependències annexes a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila, que ja compta amb un projecte de rehabilitació i remodelació per acollir-la.

  La nova ràdio municipal comptarà amb dos estudis de gravació, una sala per a la redacció i les corresponents cabines tècniques. “El nostre...

 • Més d'un miler de persones participen en la rua i festa de Carnestoltes

  23 de febrer de 2009

  Al voltant d'un miler de persones van participar en la rua que va recórrer diversos carrers de Palau-solità i Plegamans i en la festa posterior que es va celebrar a l'aparcament del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Van desfilar pels carrers un total de 15 comparses formades per més de 700 persones de totes les edats que anaven caracteritzades dels temes més diversos i divertits.

 • Festa grossa de Carnestoltes

  19 de febrer de 2009

  Els palauencs i palauenques ja estan enllestint els últims detalls de disfresses i comparses per la gran gresca que tindrà lloc als carrers de la vila aquest proper dissabte 21 de febrer, dia en què se celebraran els actes més multitudinaris del carnaval 2009 i que han estat organitzats per la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament conjuntament amb la Comissió de Festes i els Genganters i Grallers de la vila.

  Per començar, a les 16.30h de la tarda, es donarà el tret de sortida...

 • Els joves palauencs estan convidats a fer propostes per la Festa Major

  18 de febrer de 2009

  El MULLA'T obre les portes a la implicació dels joves per la seva FESTA MAJOR

  El passat dissabte passat 14 de febrer la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va organitzar la IV Edició del Mulla't per Festa Major. Unes jornades que tenien l'objectiu de valorar la Festa Major passada i proposar el programa d'aquest any 2009.

 • Es manté el bon índex de seguretat a la vila

  16 de febrer de 2009

  Així es desprèn de les conclusions extretes en la darrera sessió ordinària de la Junta Local de Seguretat, que es va celebrar a l'Ajuntament el 4 de febrer, així com de les estadístiques que elaboren la Policia Local i el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

  I és que la ratio d'infraccions penals (faltes i delictes) per cada 1.000 habitants que s'ha registrat a Palau-solità i Plegamans al 2008 ha estat de 21,60. Si ho comparem amb la mateixa ratio a nivell de Catalunya...

 • El Govern estatal aprova els projectes que l'Ajuntament ha presentat pel FEIL

  11 de febrer de 2009

  El Govern estatal aprova els projectes que l'Ajuntament ha presentat pel FEIL

  El govern central ha acceptat tots els projectes que va presentar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per ser finançats pel Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Recordem que l'objectiu d'aquest fons és el de promoure la realització d'obra pública i d'inversions per part dels ajuntaments que generin feina i que millorin els equipaments i els espais públics. Tot plegat, amb la finalitat de contribuir a la...

 • S'enllesteix la primera fase de reasfaltat de carrers

  11 de febrer de 2009

  La regidoria d'Urbanisme ha culminat la primera fase de la campanya de reasfaltat que està en marxa i que s'insereix en un programa global de millora de la via pública i de la seguretat viària que està duent a terme l'Ajuntament de la vila. En concret, el concurs de reasfaltat de carrers de Palau-solità i Plegamans es va adjudicar l'any passat per un valor de 300.000€.

 • Obres de millora als centres escolars

  10 de febrer de 2009

  Els centres educatius del municipi compten amb un programa d'inversions establert amb la intenció d'assegurar un estat idoni de conservació alhora que s'hi introdueixen millores.

 • Tret de sortida al curs d'educació viària

  6 de febrer de 2009

  Aquesta setmana s'ha iniciat una nova edició del programa d'educació viària impartit per la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Durant cinc mesos, més de 2.500 alumnes dels diferents centres educatius del municipi rebran formació sobre diferents aspectes que tenen a veure amb la seguretat a partir dels comportaments a la via pública.

 • La telefonia copa la majoria de consultes i reclamacions de l'OMIC

  4 de febrer de 2009

  El sector de la telefonia ha acaparat durant el 2008 la majoria d'expedients que ha tramitat l'Oficina Municipal d'Informació i Defensa del Consumidor (OMIC) de Palau-solità i Plegamans. Malauradament, no és tracta d'una novetat ja que aquesta estadística es repeteix en la majoria de balanços anuals.

  Cal precisar que l'OMIC de la vila ha celebrat aquest 26 de gener de 2009 el seu primer aniversari, però la telefonia ja estava al capdamunt del rànquing en els anys anteriors a 2008, quan...

 • S'inaugura l'exposició ‘I tu de què vas?' a Palau-solità i Plegamans

  3 de febrer de 2009

  El dia 3 de febrer, a les 11 del matí, s'ha donat el tret de sortida de l'exposició ‘I tu de què vas?', que s'adreça als joves d'entre 12 a 16 anys amb la intenció de prevenir les drogopendències. La inauguració ha comptat amb la presència de l'Alcadessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla; de la regidora de Serveis Socials i Sanitat, Carme Rubí; i de la diputada adjunta de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Padrós.

 • ‘Terror y miseria en el primer franquismo' entusiasma el públic palauenc

  2 de febrer de 2009

  La primera obra de la programació de 2009 que s'ha presentat al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans ha estat tot un èxit d'assistència i de valoració per part del públic. Unes 80 persones van assistir divendres 30 de gener al teatre municipal per veure ‘Terror y miseria en el primer franquismo', una representació que va durar gairebé dues hores. Al final, la claca va fer sortir fins a tres vegades als actors i actrius per saludar un públic entusiasmat. La direcció ha anat a...

 • Excursió en grup a Torre Marimon

  30 de gener de 2009

  Com cada últim divendres de mes, un bon grup de palauencs i palauenques s'han aplegat a les 10 del matí a les portes del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor per tal de fer una excursió a peu pels paratges de Palau-solità i Plegamans.

Registres del 2161 al 2175 de 2193
« Pàgina 145 »  [ 1 | ... | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 ]