Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de gener

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

Horari:de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner TramitsCap avís d'episodi de contaminació

 


 

PALAU PUNT NET

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Els més menuts van gaudir del nou parc infantil

  El nou parc d’en Patufet s’inaugura a la pl. Ernest Lluch

  29 d'agost de 2014

  En Patufet ja té un parc a Palau-solità i Plegamans. Està situat a la plaça Ernest Lluch i disposa de jocs de molla per als més menuts amb els dibuixos d’en Patufet i el dineret, un tobogan amb el bou, un gronxador amb la col, un balancí amb el cistellet i una caseta que representa la botiga del conte. Tots els dibuixos estan basats en les il·lustracions de Pilarín Bayés. A més, en el parc hi ha un monòlit amb el conte escrit d’en Patufet. La Regidoria de Gestió Ambiental ha estat...

 • Palau-solità i Plegamans es troba envoltat de camps i boscos.
 • Parades a la Fira de la Terra.

  Satisfacció per la participació i l'afluència de públic en la 1a Fira de la Terra

  16 de juny de 2014

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans considera que la 1a Fira de la Terra, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, ha assolit un bon nivell pel que fa a la participació i l'afluència de públic. La Fira de la Terra tenia com a centre neuràlgic la plaça de Ca l'Estruch, on durant dissabte i diumenge hi han estat instal·lades 32 parades de productes agraris –entre altres-, així com una exposició de fotografies antigues, una mostra d'eines i oficis del camp, un hort urbà i un tancat...

 • Nou calendari setmanal de la recollida porta a porta.

  Canvia el calendari setmanal de la recollida porta a porta a partir del dimarts 13 de maig

  5 de maig de 2014

  El dissabte passarà a ser el dia en què no hi haurà cap mena de recollida amb motiu del descans setmanal dels operaris
   
  El calendari setmanal de la recollida porta a porta de residus domèstics canvia a partir de la setmana que ve. S'intercanvia la programació del dimarts i el dissabte. Així, a partir del dia 13 de maig, tots els dimarts es recollirà brossa orgànica i bolquers o residus similars. Per tant, a partir del 17 de maig, els dissabtes ja no hi haurà recollida de cap mena.

 • La Deixalleria Municipal compta amb un Espai de Reutilització i amb instal·lacions per al tractament adequat de residus.

  L'Ajuntament ha emès unes 2.000 unitats de la Targeta de Serveis Municipals en 10 mesos

  9 d'abril de 2014

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha emès un total de 1.956 unitats de la Targeta de Serveis Municipals (TSM) des que es va implantar el mes de juny del 2013 per als serveis vinculats a la regidoria de Gestió Ambiental. És una xifra amb força pes si es té en compte que només s'emet una TSM per cada unitat familiar –o grup de persones que conviuen en un mateix domicili- i que Palau-solità i Plegamans té una població aproximada de 14.500 habitants.

Registres del 71 al 75 de 83
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ]