Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Cartell de la campanya

  Ara més que mai: Cap nen sense joguina!

  22 de desembre de 2009

  De nou, un any més —però en un any força més complicat que els anteriors—, l'ONG Palau Solidari demana que la ciutadania palauenca torni a demostrar la seva solidaritat i aporti joguines noves per tal que cap nen es quedi sense els regals dels Reis Mags d'Orient. Aquest any s'ha doblat el nombre de famílies que no compten amb recursos suficients per rebre la visita dels Reis Mags d'Orient a causa de l'empitjorament general de la situació econòmica.

 • Local de Càritas Parroquial, Voluntariat Social i Creu Roja on es poden entregar aliments

  Xarxa ciutadana per crear un Banc Local d'Aliments

  2 de desembre de 2009

  Ciutadans, associacions, comerços i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han unit esforços per crear una xarxa de solidaritat que permeti recollir aliments i atorgar-los a les persones i famílies que no compten amb recursos suficients per assegurar-se una alimentació adequada. Tots plegats fan una crida a la ciutadania palauenca per crear una cadena de solidaritat i que tothom qui pugui porti aliments als punts de recollida.

  Ja hi ha establerts diversos punts de recollida, si bé s'està...

 • Ballarins del Grup Folklòric Infantil

  L'ONG Palau Solidari omple el Teatre de la Vila

  28 de setembre de 2009

  L'ONG palauenca Palau Solidari va omplir de gom a gom el Teatre de la Vila en la trobada Solid 2009, que va organitzar en la tarda del dissabte 26 de setembre. Els assistents van poder conèixer la gran tasca que han fet al Perú les voluntàries de l'organització que hi van anar per fer projectes de cooperació.

 • Cessió vehicle adaptat

  L'Ajuntament ja disposa d'un vehicle adaptat per a serveis socials

  29 de juliol de 2009


  L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'empresa Visiocom han signat aquest matí la cessió del vehicle adaptat que donarà servei a les persones amb mobilitat reduïda del municipi.

 • Carme Rubí, regidoria de Serveis Socials; Josep Guerrero, Amics del Tren; Mercè Pla, Alcaldessa; i Isabel Cervera, ADISPAP

  L'Ajuntament atorga a ADISPAP l'aportació solidària dels Amics del Tren

  23 de juliol de 2009

  L'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, va lliurar ahir a l'Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans (ADISPAP) la recaptació que l'Associació Cultural Amics del Tren va aconseguir amb els tiquets per pujar al Tren de l'Hostal del Fum en un cap de setmana solidari del mes de novembre. Amics del Tren va lliurar els 919,50 euros que va recaptar a l'Ajuntament per a què l'adjudiqués a alguna entitat social del municipi. D'entre “el teixit associatiu tan ric i divers amb què compta...

Registres del 76 al 80 de 82
« Pàgina 16 »  [ 1 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ]