Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 15 de setembre

 

Medi Natural i Gestió Ambiental

Paisatge agrícola

Aquesta pàgina conté informació sobre el servei de Medi Ambient, que s'encarrega de la gestió ambiental municipal amb les funcions principals de conservar i millorar l'entorn natural de Palau-solità i Plegamans, la gestió dels parcs i jardins, promoure un ús racional dels recursos, gestió dels residus municipals, l’eficiència energètica i fomentar la sensibilització ambiental.

 

Per fer gestions i obtenir més informació es pot contactar amb:

 

· Atenció Ciutadana
Tel.: 93.864.80.56

Horari:de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

 

mediambient@palauplegamans.cat

 

 


 

Banner targetaserveis 3Banner residus 3

banner gestio tases residus

banner fitosanitarisBanner TramitsCap avís d'episodi de contaminació

 


 

PALAU PUNT NET

Entrada Deixalleria

 

Horari: Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

Adreça: c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

Telèfon: 93.864.37.89

 


 

 


 

Noticíes de Medi Natural i Gestió Ambiental

RSS 2.0

 • Cartell Clean up day

  “Netegem el nostre entorn!”, l’activitat palauenca de la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”

  6 de maig de 2019

  Aquest dissabte 11 de maig, l’Ajuntament organitza, l’activitat “Netegem el nostre entorn!”, la qual s’emmarca dins la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”. Aquesta acció, comú a tota Europa, té com a objectiu conscienciar sobre els residus que es llancen de forma incontrolada a l’entorn natural i la prevenció de residus.  
   
  A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja de la llera de la Riera de Caldes, la Ronda Verda i els boscos del...

 • Horts municipals

  Tretze parcel·les lliures per la cinquena assignació dels horts municipals a Palau-Solità i Plegamans

  30 d'abril de 2019

  L'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans des de la Regidoria de Medi Natural i Gestió Ambiental ha obert la cinquena convocatòria per l’adjudicació d’horts municipals. El termini per presentar les sol·licituds per obtenir una de les 13 parcel·les dels horts municipals finalitza el 21 de maig.

 • El Castell de Plegamans se suma a l'Hora del Planeta

  Palau-solità i Plegamans se suma a ‘L’Hora del Planeta”

  29 de març de 2019

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a l’Hora del Planeta, que té lloc a nivell global demà 30 de març de 2019.
   
  El consistori apagarà la il·luminació de tres edificis emblemàtics del municipi de 20:30h a 21:30h, la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès i el Castell de Plegamans.

 • Cartell dia mundial boscos i aigua

  Plantada d’arbres, jocs i xocolatada per celebrar els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua

  12 de març de 2019

  La zona verda del carrer Arbúcies, a Can Duran, acollirà el dissabte 23 de març a les 11h una festa popular oberta a tothom
   
  Palau-solità i Plegamans celebrarà el dissabte 23 de març una festa per commemorar  els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua, que tenen lloc els dies 21 i 22 de març respectivament. La festa, oberta a tothom, serà a les 11.00h a la zona verda del carrer Arbúcies, al barri de Can Duran.

 • Suport de l'Ajuntament a la vaga feminista

  Suport de l’Ajuntament al 8 de març i serveis mínims

  8 de març de 2019

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a les reivindicacions i a les mobilitzacions feministes que s'han convocat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
   
  Així es va acordar al Ple Municipal celebrat el 28 de febrer, amb el 13 vots a favor i 3 abstencions . El text aprovat dóna, per tant, suport a la vaga convocada aquest 8 de març. També reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones i la fi de la violència masclista, entre altres qüestions.

Registres del 6 al 10 de 69
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 14 ]