Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 de desembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Formació Mòbil-xup

  Les escoles bressol inicien un projecte relacionat amb les noves tecnologies: Campanya Mòbil-xup

  12 de setembre de 2019

  Amb aquesta iniciativa es vol treballar l’ús dels mòbils amb els infants d’edats inferiors
   
  Les Escoles bressol municipals de Palau-solità i Plegamans, Patufet i El Sol han iniciat aquest curs 2019-2020 la campanya Mòbil-xup. Amb aquesta campanya es vol conscienciar a tot l’ens educatiu dels infants (docents i famílies) a prendre consciència de la importància de fer un ús adequat del telèfon mòbil davant de i per part dels infants. Alhora també es vol proporcionar a aquestes...

 • Can Cladellas

  Més de 2.500 alumnes inicien avui el curs escolar 2019-2020

  12 de setembre de 2019

  Avui, 12 de setembre, més de 2.500 alumnes inicien les classes del curs escolar 2019-20 a Palau-solità i Plegamans. Ho fa l’alumnat del segon cicle d’educació infantil i primària de les escoles Can Cladellas, Folch i Torres, Palau i Marinada. Pel que fa a l’educació secundària obligatòria, avui també és el primer dia de classes a l’Institut Marinada, l’Institut Ramon Casas i Carbó i l’institut Can Periquet tant pels cursos d’ESO com per les classes de batxillerat i cicles...

 • Cloenda Casals d'Estiu.

  Més de 200 nens i nenes participen de la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu

  26 de juliol de 2019

  Més de 200 infants s’ho han passat d’allò més bé aquest matí en la festa de cloenda dels Casals i Campus d’Estiu organitzats per diversos clubs esportius de la vila amb la col·laboració de l’Ajuntament i per l’escola Can Cladellas. Inflables, jocs d’aigua i ambientació musical han estat els ingredients principals per a la festa que s’ha organitzat a l’aparcament del Pavelló d’Esports Maria Víctor.

 • L'alcalde Oriol Lozano i el conseller Bargalló a l'escola Folch i Torres

  El conseller d’Educació, Josep Bargalló, assisteix a l’inici d’obres de la nova coberta de l’Escola Folch i Torres

  16 de juliol de 2019

  Paral·lelament, es van retirar els cinc mòduls instal·lats al pati de l’escola
   
  Aquest dilluns [15-07-19] han començat les obres del canvi de coberta de l’Escola Folch i Torres. La previsió és que per l’inici del nou curs, el 12 de setembre, ja estigui acabada. Els treballs serviran per corregir els desperfectes de filtracions d’aigua que hi havia en alguns punts del sostre de l’escola.

 • Les tutores i els i les alumnes del PFI-PTT

  L’alumnat del PFI-PTT presenten els seus projectes de final de curs

  28 de juny de 2019

  Els i les alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI), en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar de vendes, Oficina i Atenció al públic van presentar els seus projectes de final de curs a l’Auditori de Can Cortès el passat 21 de juny. Sis alumnes han elaborat un projecte de creació i gestió d’una empresa on es fusionava tota la feina i aprenentatges que han rebut al llarg del curs.
   
  L’alumnat ha presentat el logotip de l’empresa, el material i...

Registres del 6 al 10 de 242
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 49 ]