Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 18 d'agost

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

Apunta’t al Bus Up!

Servei privat d’autobús als polígons industrials del municipi. Les persones que vulguin fer-ne ús, han d’accedir a la plataforma i indicar el seu punt de partida i destinació. Bus Up s’encarregarà de trobar persones que comparteixen la mateixa ruta i horaris similars i crear una ruta d’autobús privada que les aplegui a totes i les desplaci fins als seus llocs de treball.

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 

Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

Rodalies Renfe

Ferrocarrils Generalitat

Rodalies de Catalunya (Generalitat)

 

 

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01

Estudi de Mobilitat

RSS 2.0

 • Bus urbà de Palau-solità i Plegamans.

  Bus gratuït i caminada popular en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  14 de setembre de 2016

  Palau-solità i Plegamans se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’organització de diverses activitats. La Setmana de la Mobilitat és una iniciativa que se celebra a Catalunya del 16 al 22 de setembre amb la participació d’institucions, entitats, associacions i operadors, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat.

 • El primer 'megatruck' que circula a Espanya, abans d'abandonar les instal·lacions del Grup Sesé a Palau-solità i Plegamans.

  Palau-solità i Plegamans, punt de sortida del primer trajecte d’un ‘megatruck’ a Espanya

  4 d'abril de 2016

  Nota de premsa ampliada a partir de l'emesa per CIAC (www.ciac.cat).

 • El carrer Abat Oliva, tallat per les obres al clavegueram.

  Es trasllada una parada del bus urbà ubicada a Can Cladellas per obres al clavegueram

  21 de maig de 2015

  La parada del bus urbà situada al carrer Abat Oliva, al barri de Can Cladellas, es trasllada uns metres de forma temporal per obres en el clavegueram d'aquest carrer. La parada provisional queda ubicada a la cantonada entre aquest carrer i el Camí de Santa Magdalena –que uns metres més enllà canvia de nom i s'anomena carrer de la Sagrera-. Les obres és previst que finalitzin el proper dimecres 27 de maig. Aleshores la parada del bus urbà tornarà a la seva ubicació habitual, a la cantonada...

 • Imatge publicada al web de la UAB amb l'Alcaldessa Teresa Padrós i altres signants de la Declaració.

  L'Ajuntament, actor de la declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustralització

  28 d'abril de 2015

  Publicació de la nota de premsa emesa per la Universitat Autònoma de Barcelona: 'La UAB, amb el Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització'
   
  Els principals agents territorials del Vallès Occidental —ajuntaments, patronals, sindicats, cambres de comerç i universitats— varen presentar, el 24 d'abril, a Terrassa (UPC), el document de propostes de la 'Declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització. Compromís de tothom'.

 • La parada provisional ha de quedar senyalitzada a la vorera que es troba immediatament després del pas de vianants que creua l'av. Catalunya.

  La parada d'autobús de l'Alzina es trasllada uns metres de forma provisional per obres

  20 d'abril de 2015

  Els treballs duraran un mes i es fan per millorar la seguretat viària i l'accessibilitat
   
  L'Ajuntament ha començat avui les obres per reformar la parada d'autobús de l'Alzina, situada a l'avinguda Catalunya en sentit Barcelona. És una de les parades d'autobús més cèntriques i utilitzades del municipi. Els usuaris i usuàries d'aquesta parada hauran d'utilitzar una altra de provisional que s'ha d'ubicar a uns metres de l'original. Ha de quedar situada just al costat del semàfor per a vianants...

Registres del 11 al 15 de 35
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ]