Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 16 de juny

 • Comanda templera de Santa Magdalena

  L’Ajuntament aporta 10 mil euros per intervencions a la Comanda Templera

  30 de maig de 2019

  La setmana passada es va signar un acord preliminar de col·laboració entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la propietària de la Comanda Templera de Santa Magdalena perquè s’aportin 10 mil euros destinats a fer front a treballs d’eliminació de la vegetació arrelada en els elements arquitectònics. En aquestes intervencions hi haurà d’intervenir un tècnic en conservació-restauració, per garantir que l’actuació permeti consolidar els elements que quedin desprotegits.
   
  Aquests...

 • Festa de l'esport

  Aquest cap de setmana arriba la Festa de l’Esport amb un ampli ventall d’activitats

  29 de maig de 2019

  Entre les propostes s'inclou la IV Caminada Nocturna
   
  Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de l’Esport, amb un ampli ventall d’activitats que tenen lloc aquest divendres, dissabte i diumenge amb l’objectiu de difondre l’esport com a font de salut i diversió. Es pot consultar el cartell amb el programa complet al web Festa de l’Esport.

 • Resultats eleccions municipals 2019 Palau-solità i Plegamans

  Resultats de les eleccions municipals i europees a Palau-solità i Plegamans

  27 de maig de 2019

  Aconsegueixen entrar al Ple Municipal cinc de les nou candidatures que s'hi han presentat.
   
  Cinc de les nou candidatures que s'han presentat a les eleccions a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han aconseguit representació al Ple Municipal del mandat 2019-2023. El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans està format per 17 membres (regidors i regidores).
   
  La participació (64,16%) ha estat superior a la registrada en les eleccions municipals del 2015 (57,04%).

 • Hoquei i Eleccions 2019

  Superdiumenge a Ràdio Palau amb el desenllaç de l’OK Lliga i la Nit Electoral!

  24 de maig de 2019

  Diumenge 26 de maig Ràdio Palau us oferirà dues cites clau pel municipi, una esportiva i una electoral. La primera és la retransmissió en directe del darrer partit de Lliga al pavelló d’Esports Maria Víctor on el Generali Hoquei Club Palau es juga el títol de l’OK Lliga femenina contra el Club Patí Manlleu. Jordi Martín i Laura Pardo seran els encarregats d’aquesta retransmissió a partir de les 13h. L’altra cita imprescindible de diumenge és la Nit Electoral 2019 de Ràdio Palau...

 • Cartell "Recupera la inspiració"

  La ‘Setmana sense fum’ arriba a Palau-solità i Plegamans

  24 de maig de 2019

  Del 25 al 31 de maig, se celebra la XX Setmana sense fum, sota el lema “Recupera la inspiració”. L’objectiu d’aquesta iniciativa, promoguda pel Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT), és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.
   
  Durant la setmana, l’Espai Jove L’Escorxador oferirà assessorament i material informatiu....

 • Participants al Debat Electoral de Ràdio Palau

  Els candidats i candidates a l'Alcaldia exposen les seves propostes al debat organitzat per Ràdio Palau

  24 de maig de 2019

  Les persones que aspiren a ser el proper Alcalde o Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans van exposar les seves propostes en el debat electoral que es va celebrar ahir al vespre al Teatre de la Vila. 
   
  El debat es pot descarregar i escoltar a través del web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat). També s'hi poden trobar les entrevistes que s'han emès amb membres de les candidatures que volen aconseguir representació al Ple Municipal de l'Ajuntament, format per 17 regidors i regidores. Ho...

 • Trobada Representants Escolars

  60 joves dels instituts del municipi participen a la segona trobada de representants escolars

  21 de maig de 2019

  Una seixantena de joves han participat a la segona trobada de representants escolars del curs 2018-2019 a l’espai jove l’Escorxador. Organitzat per la Regidoria de Joventut i l’Escorxador, la trobada es va realitzar amb els i les representants dels tres instituts del municipi, Ramon Casas i Carbó, Marinada i Can Periquet.

 • Espectacle

  Prop de 800 persones van participar a la Festa de la Gent Gran al Pavelló d'Esports

  20 de maig de 2019

  La desfilada de vestits de paper de diumenge va comptar amb una trentena de dissenys
   
  Prop de 800 persones van gaudir dissabte de la Festa de la Gent Gran que organitza cada any l’Ajuntament al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. La celebració, incloïa un dinar per a tothom, amenitzat amb les actuacions de l'actriu i còmica Lloll Bertran i d’un espectacle de varietats amb The Little Night Cabaret, un recorregut pels millors números de la història del cabaret europeu, els grans...

 • Bandera LGTBI

  L’Ajuntament commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

  17 de maig de 2019

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a les reivindicacions del Dia Internacional contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia (LGTBIfòbia), que se celebra avui, 17 de maig. Durant tota la jornada, la bandera LGTBI penjarà del balcó de la Casa Consistorial, de manera simbòlica, per donar visibilitat i sensibilitzar la població contra la discriminació que pateix aquest col·lectiu.

 • Grup CASSA

  Un Fons Social de CASSA de 18.000 € cobrirà el cost de l’aigua de les famílies de Palau-solità i Plegamans en situació de vulnerabilitat econòmica

  16 de maig de 2019

  CASSA, l’empresa concessionària del servei de subministrament d’aigua a Palau-solità i Plegamans posa a disposició de l’Ajuntament fins a 18.000 € anuals per cobrir el cost dels rebuts de l’aigua d’aquelles persones que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica.

Registres del 21 al 30 de 3122
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 313 ]