Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 15 de setembre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans. Primavera.

  L’Ajuntament implanta un nou ajut social per fer front al pagament de l’IBI

  6 de març de 2018

  Es pot tenir dret a aquesta subvenció en funció del barem d’ajuts d’urgència social i de la valoració tècnica corresponent

  La Junta de Govern Local del 4 de desembre va aprovar una modificació del Reglament de les prestacions d'urgència social per tal d'incloure ajuts sobre la quota de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) de l'habitatge familiar habitual a les persones o famílies en situació de vulnerabilitat social i/o econòmica. La modificació queda recollida al nou Barem d’ajuts...

 • Tallers estalvi energètic. Fragment del cartell.

  Inscripcions obertes a tallers d’estalvi energètic

  10 de gener de 2018

  Els tallers tindran lloc a l'Auditori de Can Cortès el 18 de gener i el 15 de febrer, a les 19h
   
  Palau-solità i Plegamans serà un dels primers municipis del Vallès Occidental, juntament amb Sant Llorenç Savall, on es duran a terme els ‘Tallers d'estalvi energètic a la llar’, una iniciativa conjunta dels diferents municipis i el Consell Comarcal. Els tallers, oberts a tota la ciutadania, seran impartits per la consultora energètica Sílvia Invers i hi ha 78 places disponibles.

 • Accés a l'Escola Josep M. Folch i Torres el primer dia del curs 2017-2018.

  Uns 1.600 alumnes comencen avui el curs escolar 2017-2018

  12 de setembre de 2017

  Un total de 1.629 alumnes comencen avui el curs escolar 2017-2018 a Palau-solità i Plegamans. Es tracta de l’alumnat d’infantil i primària de les escoles de la vila (Can Cladellas, Can Periquet, Josep M. Folch i Torres, Marinada i Palau) així com dels nois i noies que estudien ESO a la Marinada, l’únic centre concertat de la vila.

 • El curs 'Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic' es duu a terme al Punt TIC del Centre Cívic (antic CAP).

  Curs d’acollida per a persones nouvingudes a Palau-solità i Plegamans

  27 de juny de 2017

  El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza a Palau-solità i Plegamans un curs per a persones immigrants o retornades a Catalunya.

 • #SomRefugi. Pancarta a la Casa Consistorial.

  Palau-solità i Plegamans vol ser refugi i recorda que l’asil és un dret universal

  20 de juny de 2017

  El proper Consell Municipal de Serveis Socials tractarà l’acollida local de refugiats de forma monogràfica
   
  Avui, Dia Mundial dels Refugiats, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha tornat a penjar a la casa consistorial la pancarta de la campanya #SomRefugi, coordinada per la Xarxa Asil.cat. El municipi recorda així el seu compromís amb l’acollida de les persones desplaçades per la guerra i la violència. Es reclama, alhora, que l’Estat Espanyol compleixi amb l’acord de...

Registres del 11 al 15 de 82
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 17 ]