Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 16 de juny

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Portes obertes Can Cladelles

  Inici del calendari de portes obertes als centres educatius

  11 de febrer de 2019

  Els centres educatius de la vila inicien les jornades de portes obertes, primer pas de la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020. Aquestes jornades tenen com a objectiu que les famílies puguin conèixer les instal·lacions i els projectes educatius dels centres abans de formalitzar les preinscripcions. A més, l’Ajuntament editarà com cada any la Guia de centres educatius 2019-2020, on es presenta tota l’oferta formativa del municipi.

 • Eduquem dispositius mòbils

  Taller per a l’ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials

  31 de gener de 2019

  S’expliquen les amenaces i riscos de ciberseguretat aplicats al context dels adolescents
   
  Els destinataris d’aquest taller són famílies amb fills/es que cursen cicle superior d’Educació primària i Educació secundària. Si esteu interessats a assistir a  aquest taller, s’ha d’enviar un mail a educacio@palauplegamans.cat, abans del dia 11 de febrer de 2019.

 • Projecte integral de coeducació (PIC)

  El Projecte integral de coeducació es presenta a les famílies dels centres de primària

  16 de gener de 2019

  Professorat, alumnat i famílies de les escoles Folch i Torres, Palau i Can Caldellas treballen per fomentar les igualtats reals d’oportunitats i l’eliminació de la discriminació de sexe
   
  Aquest mes de gener tindran lloc tres xerrades informatives per a famílies sobre el Projecte integral de coeducació (PIC) que s’està portant a terme a tres centres de primària de la vila:
  Escola Folch i Torres: dimecres, 16 de gener, a les 18.30 h Escola Palau: dijous, 24 de gener, a les 17.30...

 • Visita de l'alumnat del Servei Local de Català a l'exposició de pessebres

  El Servei Local de Català ofereix un taller per millorar l’ortografia

  7 de gener de 2019

  El taller tindrà lloc quatre dilluns, de 15.15 a 16.45 h, a partir del 14 de gener
   
  El Servei Local de Català de Palau-solità i Plegamans del Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, aquest mes de gener, un Taller de Llengua dedicat a millorar l’ortografia. Es tracta d’un taller de sis hores distribuïdes en quatre sessions d’una hora i mitja cadascuna, els dilluns, de 15.15 a 16.45 h. El taller començarà el pròxim dilluns, 14 de gener,  i s’allargarà fins al...

 • Projecte de robòtica de l'Institut Ramon Casas i Carbó

  L’Ajuntament col·labora amb el nou projecte de robòtica de l’Institut Ramon Casas i Carbó

  2 de gener de 2019

  L’Institut Ramon Casas i Carbó ha posat en marxa, aquest curs 2018-2019, un nou projecte de Robòtica, scratch i impressió 3D a l’aula de secundària. L’objectiu del curs és que l’alumnat desenvolupi coneixements en noves tecnologies i assoleixi competències digitals i de relació entre el món virtual i el físic de forma transversal, com ara la robòtica o la programació d’aplicacions per a dispositius mòbils.

Registres del 11 al 15 de 230
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 46 ]