Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

 

Urbanisme i territori

Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans. Vista cap a l´oest.

Adreça: Plaça de la Vila, 1.

Telèfon: 93.864.80.56

Horari: De 9 a 14h, de dilluns a divendres (Servei d'Atenció Ciutadana)

 

Aquesta pàgina conté informació i accés a serveis vinculats a la gestió urbanística i el manteniment de l'espai públic.

 

També us dóna accés a l'Oficina de l'Habitatge. Entre altres serveis inclou la Borsa de Lloguer, que s'adreça a propietaris i inquilins. Alhora, permet consultar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en vigor.

 


 

 


 

Notícies d'Urbanisme i Territori

RSS 2.0

 • El Ple Extraordinari es va celebrar a la Sala Polivalent

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aprova inicialment el projecte de POUM

  3 de maig de 2013

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha aprovat inicialment en el Ple Extraordinari celebrat el passat dimarts 30 d’abril, el projecte del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), després de més de vuit anys i tres equips de govern diferents treballant en el document. Per aquest motiu, l’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, ha remarcat que “es tracta d’un dia especial per a totes les persones que han treballat durant tots aquests anys per tenir el POUM”. El projecte...

 • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans, vista cap a l'oest

  El Ple extraordinari d’aprovació inicial del POUM és el dimarts 30 d’abril

  29 d'abril de 2013

  El Ple extraordinari d’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi (POUM) se celebra el dimarts 30 d’abril, a les 19.00h, a la Sala Polivalent. Així ho ha explicat la Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Territori i Medi Ambient, Àngels Marcuello, que ha volgut “remarcar la gran feina realitzada i la complexitat del document, així com la satisfacció de poder portar el document finalment a la seva aprovació”.

 • Vista parcial del terreny de la rambla del Sol

  L’Ajuntament estudia fer un aparcament provisional a la rambla del Sol

  4 d'abril de 2013

  L’equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està estudiant la possibilitat d’habilitar un aparcament provisional en el terreny ubicat a la rambla del Sol. La intenció és posar a disposició dels veïns un espai d’aparcament públic que es fa més necessari els dissabtes degut a la proximitat del mercat setmanal i que servirà per descongestionar l’ús diari que se’n fa per part de les famílies dels alumnes de l’Escola Palau.

 • Obres en el pont de la C155

  Comencen les obres d’arranjament del pont de la C155

  3 d'abril de 2013

  Aquest matí s’han iniciat les obres d’arranjament del pont situat a la carretera C-155, al Polígon Industrial Riera de Caldes.
   
  Les obres, que està previst que finalitzin el proper 19 d’abril, provoquen el tall de la circulació en el carrer ronda Boada Vell entre les 8 del matí i les 6 de la tarda, horari en el que es treballa en la reparació del pont. Fora d’aquestes hores, la circulació romandrà oberta.

 • Dipòsits d'Aigües Ter-Llobregat a Palau-solità i Plegamans

  La Generalitat fixa un nou increment en el preu de l’aigua amb el que s’acumula una pujada aproximada del 26% per a l’usuari

  30 de gener de 2013

  El Ple Municipal Ordinari que se celebra demà, 31 de gener, inclou en el seu ordre del dia l’aprovació d’un nou increment en el rebut de l’aigua que ha fixat la Generalitat de Catalunya a través de l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat, que subministra l’aigua a bona part dels municipis de la regió metropolitana de Barcelona. Aquesta nova pujada, que s’aplica des de l’1 de gener, se suma a la pujada que ja es va fixar el passat mes de setembre.
   
  En concret, Aigües Ter-Llobregat...

Registres del 156 al 160 de 174
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 ]

Imatges relacionades

 • Imatge del futur municipi que preveu el POUM.

  Imatge del futur municipi que preveu el POUM.

 • Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans.

  Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats