Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 11 de desembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

 

Esports

pavello façana

 

logo esports sense

 

 

 

 

 

 

Pavelló Municipal d'Esports Maria Victor
Passeig de la Carrerada, 55

Telèfon: 93.864.55.02 

esports@palauplegamans.cat

Palau-solità i Plegamans compta amb una àmplia oferta d'activitats esportives, proporcionada pels clubs esportius locals i per l'Ajuntament.

 

El Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor acull bona part d'aquesta activitat. També és la seu de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. Entre altres tasques, atén i dóna suport a les entitats, reserva i atorga espais esportius, informa sobre tot allò que tingui a veure amb l'esport... 

 


 

 


 

 

Agenda d'Activitats Esportives

RSS 2.0


 

Noticies d'Esports

RSS 2.0

 • Bona part del grup d'excursionistes palauencs i calderins en un dels punts d'avituallament

  Multitudinària caminada des de Caldes i Palau fins a Montserrat

  8 d'abril de 2013

  Un total aproximat de 140 persones van participar el passat dissabte en la Caminada Caldes-Palau a Montserrat. D’aquest grup 56 eren excursionistes provinents de Palau-solità i Plegamans; la resta, de la població veïna de Caldes de Montbui. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira, una de les persones que va completar la caminada, contextualitza: “L’èxit és rotund perquè en només un any s’ha triplicat el nombre de participants del municipi,...

 • Vista d'una part del tram on es fan els treballs

  Comencen nous treballs per sanejar un tram de la Riera de Caldes

  15 de febrer de 2013

  Aquest cop l’actuació té lloc entre els ponts del passeig de la Carrerada i de Can Cladellas
   
  Aquesta setmana han començat nous treballs per sanejar un tram del llit de la Riera de Caldes dins el terme municipal de Palau-solità i Plegamans. Aquesta vegada les feines es duen a terme al tram central, entre els ponts del passeig de la Carrerada i de Can Cladellas. Els treballs es fan de forma coordinada entre la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports, ja que els treballs afecten...

 • Iniciació a l'esport

  L’esport de Palau-solità i Plegamans surt al carrer

  5 de juny de 2012

  Palau-solità i Plegamans ha celebrat aquest cap de setmana la Festa de l’Esport, una festa que ha fet sortir al carrer diferents disciplines esportives amb l’objectiu d’acostar-se a la ciutadania i fer de l’esport el protagonista durant un cap de setmana.

 • 091229 patiludic vistagral

  El Pati Lúdic tanca una edició multitudinària

  29 de desembre de 2009

  Centenars de nens, nenes i joves han omplert el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor cadascun dels tres dies en què ha tingut lloc el Pati Lúdic 2009, que ha tancat avui les portes.

 • barça

  La penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans exposa els trofeus del FCB

  24 de desembre de 2009

  La Penya Barcelonista de Palau-solità i Plegamans ha exposat a la Masia de Can Cortès les copes aconseguides pel Futbol Club Barcelona l'any 2009. Concretament, la copa de la Lliga, la Champions, la Copa del Rei i la Copa de l'ACB.

  Aquelles persones que vulguin veure in situ les diverses copes ho poden fer avui divendres fins a les 21h i dissabte i diumenge de 11h a 13h i de 17 a 19h a la Masia de Can Cortès.

Registres del 156 al 160 de 167
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 ]

Documentació adjunta