Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 d'agost

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  La ràdio us ofereix en directe el ple de constitució del nou Ajuntament

  12 de juny de 2019

  Després de les darreres eleccions municipals, dissabte 15 de juny es constitueix el nou Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. I Ràdio Palau us oferirà en directe la sessió del ple municipal constitutiu del mandat 2019-2023 que investirà nou alcalde o alcaldessa. El ple de constitució del nou consistori s’iniciarà a les 12 del migdia, tot i que la ràdio connectarà minuts abans en directe amb la sala de plens per parlar amb algunes de les persones protagonistes de la jornada. Es podrà...

 • Plànol amb els parcs acabats recentment i els que estan en projecte

  Finalitzen les obres del parc amb tirolina de la plaça Ball de Gitanes

  12 de juny de 2019

  En els propers mesos començaran les obres d’altres espais infantils a la plaça Doctor Robert, a l’Hostal del Fum i a Can Falguera
   
  Aquesta setmana han finalitzat les obres del Projecte d’Instal·lació d’elements de joc a la plaça Ball de Gitanes. Les feines van ser adjudicades a l’empresa OBRES I PAVIMENTS LLOVET, S.L. per un import de 30.120,24€ IVA inclòs i la durada de les mateixes ha estat de 1 mes i mig.

 • Cartell Concurs Emprenedoria

  Obert el termini per participar en el cinquè Concurs d’Emprenedoria i Empresa 2019

  12 de juny de 2019

  Es poden presentar candidatures entre el 4 de juny i al 24 de juliol
   
  Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, convoca una nova edició del Concurs d'Emprenedoria i Empresa, dotat aquest any amb 20.000 euros  repartits en tres premis i accèssits. A més, totes les candidatures rebran l’assessorament d’una consultoria i participaran en una jornada de networking.

 • Les campiones de l'HC Palau al balcó de l'Ajuntament

  Centenars de persones van sortir al carrer per celebrar l'OK Lliga femenina de l'Hoquei Club

  11 de juny de 2019

  Durant la jornada també es va homenatjar al segon equip d’hoquei femení i a l’equip infantil de futbol sala femení, que han assolit els seus respectius campionats de Catalunya
   
  Una autèntica gentada va celebrar divendres al vespre que l'equip Generali HC Palau de Plegamans hagi estat el campió de l'OK Lliga Femenina, la competició regular d'hoquei patins més important a l'Estat Espanyol. El triomf, aconseguit per segona vegada en la història de l'Hoquei Club, també implica la...

 • Placa commemorativa al 3 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa

  Instal·lada la placa que nomena ‘plaça de 9’ a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans

  11 de juny de 2019

  La setmana passada es va instal·lar la placa que converteix a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans en “plaça de 9”, en motiu del primer castell 3 de 9 amb folre que van descarregar els Minyons de Terrassa durant la passada festa major al municipi.

 • Acte servei Comuntari

  L’alumnat que ha realitzat Servei Comunitari rep un reconeixement per la seva tasca

  7 de juny de 2019

  El Teatre de la Vila ha acollit, aquest dimecres 5 de juny, l’acte de reconeixement a l’alumnat que ha realitzat l’assignatura curricular de Servei Comunitari durant el curs escolar 2018-19. Es tracta d’un projecte de voluntariat que vol promoure que els alumnes de secundària experimentin i protagonitzin activitats de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

 • Hoquei Palau, OK Lliga

  Les noies de l'Hoquei Club celebraran pels carrers de Palau el campionat de l’OK Lliga

  6 de juny de 2019

  L'equip organitza demà al vespre una rua per celebrar el títol juntament amb les noies del segon equip, que han guanyat el títol nacional, i de l’equip infantil del futbol sala femení campió de Catalunya
   
  L'equip Generali HC Palau de Plegamans s'ha proclamat campió de l'OK Lliga Femenina, la competició regular d'hoquei patins femení més important a l'Estat Espanyol. El centre de la celebració serà una rua amb les campiones, que sortirà demà a les 20.15 h del Pavelló Municipal...

 • Cubell amb xip

  Millora la qualitat dels residus orgànics recollits a Palau-solità i Plegamans

  6 de juny de 2019

  Les dades de la caracterització de la fracció orgànica al municipi han millorat, amb només un 8,94% de residus impropis durant el primer trimestre, ja que la mitjana del 2018 ha estat de 13,38%.

 • Façana de la Casa Consistorial, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  El primer termini per sol·licitar subvencions per a les entitats finalitza el 30 de juny

  6 de juny de 2019

  Fins al 30 de juny és obert el termini per presentar sol·licituds l'Ajuntament per a la concessió de subvencions amb la finalitat de finançar els projectes presentats per les entitats sense afany de lucre que es realitzen en l'exercici 2019. L'Ajuntament ja ha publicat al web municipal les bases i el formulari per optar a la convocatòria pública d'aquestes concessions. Es poden sol·licitar també al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

 • Signatura conveni Fancon

  Augmenta la col·laboració entre l’Associació Fancon i l’Ajuntament per la celebració del festival Fancon

  5 de juny de 2019

  En un conveni signat la setmana passada entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació Fancon, aquesta rebrà 2.000 € més, ascendint a un total de 10 mil, com a subvenció per la celebració del Festival Fancon.

 • Espai d'esbarjo per a gossos Can Falguera

  Finalitzat el nou espai d’esbarjo per a gossos de Can Falguera

  4 de juny de 2019

  La setmana passada van finalitzar les obres de construcció del nou espai d’esbarjo per gossos de Can Falguera i ja està disponible a la ciutadania. Aquest espai se suma al que ja hi ha al costat de la nau de les Brigades, a la cantonada del carrer Maria Aurèlia de Capmany i el carrer Ter.

 • Caminada nocturna

  L’exercici atreu centenars de persones a la Festa de l'Esport 2019

  3 de juny de 2019

  La IV Caminada Nocturna va ser l’esdeveniment més multitudinari amb 600 persones participants
   
  L’esport ha estat el protagonista els dies 1 i 2 de juny a Palau-solità i Plegamans amb la Festa de l’Esport 2019. Un any més, la festa ha estat molt participativa. Miquel Rovira, regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament, s’ha mostrat molt satisfet de la resposta: “Cada any tenim més assistents i més activitats per a tothom que fan de la Festa de l’Esport un esdeveniment...

 • Obres plaça Mas Pla

  Comencen les obres de remodelació a la plaça Mas Pla

  3 de juny de 2019

  Aquest dilluns han començat les obres de remodelació de la plaça Mas Pla, entre els carrers del camí reial, Sant Miquel, Josep Brunés i Josep Tarradellas. Durant el temps que durin els treballs, que s’espera que siguin de 3 mesos, es tancarà tot el perímetre de la plaça amb una tanca metàl·lica d’obres i començaran els treballs de moviment de terres i enderrocs.

 • Cartell del wifi4eu

  Palau-solità i Plegamans ampliarà els punts d’accés wifi gratuïts en espais públics

  31 de maig de 2019

  L’Ajuntament Palau-solità i Plegamans és un del centenar de municipis catalans que disposaran de punts wifi gratuïts gràcies a la iniciativa WIFI4EU de la Comissió Europea. El consistori rebrà una subvenció de 15.000 euros per finançar la instal·lació de connexions wifi en espais i edificis públics com ara places, parcs, la biblioteca o centres de salut, entre d’altres.

 • Comanda templera de Santa Magdalena

  L’Ajuntament aporta 10 mil euros per intervencions a la Comanda Templera

  30 de maig de 2019

  La setmana passada es va signar un acord preliminar de col·laboració entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la propietària de la Comanda Templera de Santa Magdalena perquè s’aportin 10 mil euros destinats a fer front a treballs d’eliminació de la vegetació arrelada en els elements arquitectònics. En aquestes intervencions hi haurà d’intervenir un tècnic en conservació-restauració, per garantir que l’actuació permeti consolidar els elements que quedin desprotegits.
   
  Aquests...

Registres del 46 al 60 de 2088
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 140 ]