Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 17 de febrer

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Preinscripció i matrícula Curs 2020/21

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Les reivindicacions de la comunitat educativa són visibles a l'Escola Palau i a altres centres educatius del municipi

  El 73% dels alumnes i el 28% dels professors de la vila secunden la vaga unitària del sector educatiu

  24 d'octubre de 2013

  Entre els docents que no han fet vaga hi estan inclosos els que havien de treballar per donar compliment als serveis mínims
   
  La comunitat educativa de Palau-solità i Plegamans s'ha mobilitzat notablement en la jornada d'avui, dia en què s'havia convocat una vaga unitària del sector educatiu a tot l'Estat Espanyol.
  De la mateixa manera, bona part dels centres, AMPA i treballadors del sector han estat realitzant tota mena d'accions reivindicatives durant aquesta setmana.

 • Familiars dels alumnes els esperen a les portes de l'Escola Josep M. Folch i Torres en acabar les classes del matí del primer dia de curs

  Un total de 1.652 alumnes d'infantil i primària comencen avui el curs escolar

  12 de setembre de 2013

  Avui s'han iniciat les classes dels centres educatius d'educació infantil i primària a les cinc escoles de Palau-solità i Plegamans. Aquest any inicien les classes un total de 1.652 nens i nenes, alumnes dels cursos que van des de P3 i fins a 6è de primària. La xifra és molt similar a la de l'any passat, quan a l'inici del curs 2012-2013 hi havia matriculats a les escoles del municipi 1.645 alumnes.
   
  Demà s'inicien les classes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i d'Educació Secundària...

 • Nova pista esportiva a l'Escola Can Periquet

  Enllestides diverses millores als centres educatius davant l'inici del nou curs escolar

  6 de setembre de 2013

  El curs escolar 2013-2014 comença la setmana vinent. Els centres educatius del municipi l'inicien després d'haver-s'hi fet diverses millores a les escoles de primària i a les escoles bressol municipals. Una part significativa d'aquests treballs la duen a terme treballadors de les Brigades Municipals. La inversió prevista total que l'Ajuntament destina durant aquest any a fer obres de millora i altres adequacions als centres del municipi se situa al voltant dels 77.000€.

 • Operaris pinten l'estança principal de l'Escola Bressol Patufet

  L'Ajuntament realitza millores en centres educatius durant les vacances escolars

  5 d'agost de 2013

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans realitza feines de manteniment i millora en diversos centres educatius aprofitant les vacances escolars de l'estiu. Les actuacions se centren aquests dies en les dues escoles bressol municipals, el Sol i Patufet, i a l'Escola Josep M. Folch i Torres.
   
  El Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, explica que "gràcies als dos anys de contenció en la despesa que ha fet l'Ajuntament, en aquest exercici hem pogut disposar de més recursos...

 • Sala d'estudi i hemeroteca de l'Espai Jove l'Escorxador

  El nombre d'usuaris de les sales d'estudi de l'Escorxador s'incrementa un 69% respecte al 2012

  22 de juliol de 2013

  Les sales d'estudi nocturn que l'Espai Jove l'Escorxador ha posat a disposició dels estudiants des del 21 de maig i fins al 4 de juliol han experimentat un increment del 69% d'usuaris respecte a l'any passat. L'augment és major si s'analitzen els usos realitzats: un 74% més que al 2012.

Registres del 221 al 225 de 244
« Pàgina 45 »  [ 1 | ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 ]