Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 17 de febrer

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Preinscripció i matrícula Curs 2020/21

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Teresa Padrós, Carme Sanz i Joan Carles Tinoco amb el primer grup d'alumnes de l'Escola Palau

  Alumnes de l’Escola Palau visiten la Casa Consistorial

  20 de març de 2013

  Una quarantena de nens i nenes, alumnes de 3r de primària de l’Escola Palau, han visitat aquest matí la Casa Consistorial. Els han acompanyat l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, el regidor de Cultura, Comerç, Turisme i Esports, Miquel Rovira, i la regidora d’Espais Públics, Gent Gran i Festes, Carme Sanz.

 • Vista externa de l'únic edifici existent de l'escola

  El Ple Municipal insta la Generalitat a fer de Can Periquet una escola institut

  11 de març de 2013

  El darrer Ple Municipal, celebrat el 28 de febrer, va aprovar una moció que insta al departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a iniciar el procés de construcció del segon edifici de l’Escola Can Periquet per convertir-la en un centre que ofereixi tots els cursos d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. És a dir, que es faci l’escola institut.

 • Les autoritats amb els guanyadors del concurs

  Premis per als alumnes guanyadors del concurs de dibuix sobre l’aigua i el medi ambient

  8 de març de 2013

  La Fundació CASSA va lliurar ahir a la tarda els premis per als millors dibuixos que han presentat els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. El concurs de dibuix forma part d’un programa educatiu destinat a formar els nens i nenes sobre l’aigua, la importància de no malgastar aquest bé i de no malmetre el medi ambient. Tant el concurs com el programa educatiu en el qual s’emmarca es duen a terme a Palau-solità i Plegamans des de fa 13 anys i mitjançant una estreta...

 • L'Escola Josep M. Folch i Torres, un dels centres que organitza una jornada de portes obertes

  Les jornades de portes obertes inicien la campanya de preinscripció i matrícula per al curs 2013-2014

  20 de febrer de 2013

  Els centres educatius d’educació infantil, primària i secundària de Palau-solità i Plegamans ja han fet públic el calendari de les jornades de portes obertes així com el del període de preinscripció per al curs 2013-2014.

 • La façana de la Casa Consistorial amb la pancarta de Som Escola

  La Casa Consistorial penja una pancarta de suport al model d’escola catalana

  15 de febrer de 2013

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha penjat del balcó de la façana de la Casa Consistorial una pancarta de la plataforma Som Escola on es pot llegir: “Per un país de tots, l’escola en català”.
   
  El Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura, Joan Carles Tinoco, explica que aquesta pancarta “és una mostra més del suport de l’Ajuntament al model d’escola catalana, com les diverses mocions que s’han aprovat en aquest sentit i en els darrers mesos als plens”. Totes...

Registres del 231 al 235 de 244
« Pàgina 47 »  [ 1 | ... | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 ]