Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

 

Educació i Formació

Escola Folch i Torres, aula de l´edifici d´educació infantil (Escoles Velles).Tallers i xerrades per donar suport a la tasca educativa de les famílies.

 

En aquesta pàgina es poden consultar els diversos recursos i serveis que tens al teu abast a Palau-solità i Plegamans vinculats a l'educació i la formació.

 

A la 'Guia d'oferta formativa i centres educatius' trobaràs l'oferta formativa reglada que existeix al municipi.

 

A la 'Guia de formació permanent', entre altres informacions, pots consultar els cursos i tallers que organitzen diverses entitats de la vila, ja siguin culturals, artístics, esportius, de lleure...

 

A l'enllaç 'Estudiar a Catalunya', hi trobaràs tota la informació sobre els estudis que pots fer a Catalunya i com accedir-hi.

 Banner preinscripció 2019/20

 

Noticies d'educació i formació

RSS 2.0

 • Il·lustració de Sara Valenzuela, portada dels 'Contes Encadenats'

  Alumnes de primària i batxillerat creen plegats els ‘Contes Encadenats'

  17 de desembre de 2009

  Més de 500 estudiants de 1r, 3r i 5è de primària han treballat de forma coordinada per elaborar el llibre Contes Encadenats. La iniciativa consisteix en elaborar contes en cadena; és a dir, uns alumnes comencen un conte i aquesta història inicial comença a viatjar per les diverses escoles (Folch i Torres, Can Cladellas, Palau i Marinada) i a nodrir-se de la imaginació d'altres alumnes que el continuen i el finalitzen. Un cop es van completar els contes 11 alumnes del Batxillerat d'Arts es...

 • El Teatre de la Vila, ple d'alumnes presenciant l'obra 'La bona persona', de la cia. la Perla 29

  Teatre, música i dansa al programa escolar

  27 de novembre de 2009

  Els alumnes de Palau-solità i Plegamans d'Educació Infantil, Primària i Secundària assistiran durant el curs 2009-2010 a espectacles de teatre, música i dansa que s'emmarquen dins el programa Teatre, Música i Dansa a les Escoles. En total, s'han programat tres espectacles adequats per cada cicle educatiu en cada trimestre; és a dir, hi haurà un còmput global de 33 representacions al llarg del curs de 14 espectacles diferents de teatre, música i dansa. La previsió és que hi hagi una assistència...

 • Presentació del curs 2009-2010

  Més de 2.200 alumnes comencen avui el nou curs escolar

  14 de setembre de 2009

  Les escoles i instituts de Palau-solità i Plegamans comencen avui el curs escolar 2009-2010 amb 2.228 alumnes d'educació infantil, primària i secundària i amb uns 200 alumnes de batxillerat i cicles formatius.

 • La primera capa de l'antic paviment ja s'ha retirat

  Renovació del paviment interior de les escoles bressol

  13 d'agost de 2009

  Ja han començat les obres de renovació del paviment interior de les escoles bressol municipals Patufet i el Sol. El paviment anterior estava molt deteriorat degut a la seva antiguitat. Ara s'hi està posant un de nou que millorarà les condicions higièniques, la seguretat i l'estètica de les sales principals que hi ha als dos edificis de les escoles bressol.

 • S'obre el període d'inscripcions per a les activitats municipals d'estiu

  9 de juny de 2009

  A partir de demà dimecres dia 10 de juny i fins el 12 de juny, la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert el termini d'inscripcions per participar al casal esportiu d'estiu.
   
  El casal està obert a infants de 3 a 14 anys (de P· a 1r d'ESO cursats) i té com a fil conductor la natura. És previst que les activitats es desenvolupin al CEIP Josep Ma. Folch i Torres i al Pavelló esportiu Municipal Maria Víctor.
  Per més informació podeu consultar al document...

Registres del 236 al 240 de 243
« Pàgina 48 »  [ 1 | ... | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 ]