Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 16 de juny

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  Nou catàleg perquè la ciutadania conegui totes les prestacions de Serveis Socials

  23 de setembre de 2016

   
  La publicació, que ja està disponible al web municipal, s’enviarà en paper a totes les llars de la vila
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha elaborat el ‘Catàleg de prestacions de l’àrea de Serveis Socials’, un llibret on la ciutadania pot trobar-hi tots els tràmits, ajuts i prestacions que pot sol·licitar. A més d’identificar-les, ofereix una breu descripció de cadascuna d’elles. S’hi inclouen qüestions tan diverses com les ajudes el Servei d’Atenció...

 • 160912 inicicurs folchtorres

  Uns 2.700 alumnes comencen el curs a les escoles i instituts de la vila

  12 de setembre de 2016

  Un total de 2.731 alumnes han començat avui, 12 de setembre, el curs escolar 2016-2017. Es tracta dels i les estudiants d’educació infantil, primària, secundària i cicles formatius, així com dels infants matriculats a les dues escoles bressol municipals. Tots els centres educatius de la vila han començat el curs amb normalitat.

 • Imatge del cartell del grup de suport a persones cuidadores.

  S’obren les inscripcions al Grup de suport a persones cuidadores

  15 de juliol de 2016

  Les sessions tindran lloc entre el 22 de setembre i el 24 de novembre
   
  L’Ajuntament ha obert les inscripcions per a la propera edició del Grup de suport emocional i ajuda mútua, un recurs psicològic per a persones cuidadores no professionals. Per tal d’inscriure-s’hi cal adreçar-se als Serveis Socials municipals, trucant al número de telèfon 93.864.30.12, o acudint-hi personalment, al número 11 del carrer Anselm Clavé, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  L’Ajuntament posa en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes

  2 de juny de 2016

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha posat en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes. “Es tracta d’un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de persones que provenen d’altres països”, explica el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras.

 • Jaume Oliveras, Teresa Padrós, Salvador Obiols i Francesca Casajoana escenifiquen l'acord entre l'Ajuntament i Càritas donant-se la mà.

  L’Ajuntament i Càritas signen un conveni que regula l’atenció a les persones en situació de pobresa

  26 de maig de 2016

  El consistori aporta 8.000€ que serviran per fer front al lloguer de la nau on l’entitat emmagatzema i distribueix aliments
   
  Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Salvador Obiols, director general de Càritas Diocesana de Terrassa, han signat aquest matí un conveni en el que l’Ajuntament i l’entitat acorden diverses accions per atendre les persones del municipi que no tenen capacitat econòmica per satisfer les seves necessitats bàsiques. Ho han fet acompanyats...

Registres del 21 al 25 de 80
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 16 ]