Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 de desembre

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  L’Ajuntament posa en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes

  2 de juny de 2016

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha posat en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes. “Es tracta d’un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de persones que provenen d’altres països”, explica el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras.

 • Jaume Oliveras, Teresa Padrós, Salvador Obiols i Francesca Casajoana escenifiquen l'acord entre l'Ajuntament i Càritas donant-se la mà.

  L’Ajuntament i Càritas signen un conveni que regula l’atenció a les persones en situació de pobresa

  26 de maig de 2016

  El consistori aporta 8.000€ que serviran per fer front al lloguer de la nau on l’entitat emmagatzema i distribueix aliments
   
  Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Salvador Obiols, director general de Càritas Diocesana de Terrassa, han signat aquest matí un conveni en el que l’Ajuntament i l’entitat acorden diverses accions per atendre les persones del municipi que no tenen capacitat econòmica per satisfer les seves necessitats bàsiques. Ho han fet acompanyats...

 • 1a sessió del Consell Municipal de Serveis Socials.

  L’Ajuntament crea el Consell Municipal de Serveis Socials

  12 de maig de 2016

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha creat un nou consell municipal de participació ciutadana. En aquest cas, es tracta del Consell de Serveis Socials, un nou espai que permet oferir tota la informació i col·laboració entre l’administració municipal i els diferents agents en matèria de Serveis Socials del municipi.

 • Exposició sobre els perjudicis del tabac a l'Espai Jove l'Escorxador.

  En marxa el segon programa de prevenció de drogues i riscos associats

  24 de febrer de 2016

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja té actiu el segon Programa de prevenció de drogues i riscos associats després de la seva aprovació a finals de l’any passat. “Aquest programa és una eina dinàmica que deriva del treball realitzat de forma coordinada entre les àrees d’Educació, Salut Pública, Joventut, Policia Local i Serveis Socials de l’Ajuntament”, explica Jaume Oliveras, regidor de Serveis Socials.

 • El regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras, durant la roda de premsa que va oferir el passat mes de desembre, on va anunciar la posada en marxa del nou programa.

  Targeta Moneder, un nou programa d’ajut social de l’Ajuntament per adquirir aliments frescos

  11 de febrer de 2016

  L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals, la Targeta Moneder. “L’objectiu d’aquest programa és garantir l’accés als aliments frescos a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social per tal de garantir una alimentació de qualitat, equilibrada i saludable”, explica Jaume Oliveras, regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Registres del 26 al 30 de 82
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 17 ]