Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 30 de març

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Xerrada sobre la Borsa de Lloguer Assequible de l'Ofcina d'Habitatge del Vallès Occidental.

  L’Oficina d’Habitatge explica als propietaris els avantatges de la Borsa de Lloguer Assequible

  14 d'octubre de 2016

  Seguretat, garanties, intermediació, gestions... Aquests són alguns dels avantatges i serveis que l’Oficina d’Habitatge presta als propietaris i propietàries que ofereixin pisos o cases a la Borsa de Lloguer Assequible. Per exemple, l’Oficina d’Habitatge cobreix fins a sis mesos d’impagaments dels inquilins, fa d’intermediària entre les dues parts, proporciona assegurances multirisc i assessorament jurídic, elabora el contracte i en fa el seguiment, permet cancel·lar-lo en dos mesos...

 • 150603_Panoràmica parcial de Palau-solità i Plegamans.

  L'Ajuntament organitza una sessió informativa sobre com llogar un habitatge de forma segura

  6 d'octubre de 2016

  Llogar un pis de forma segura o obtenir una garantia de la Generalitat per cobrir possibles impagaments són alguns dels serveis als que pot accedir la ciutadania de Palau-solità i Plegamans des de l'Oficina d'Habitatge del Vallès Occidental. L'Auditori de Can Cortès acollirà dijous 13 d'octubre una sessió informativa per explicar com funciona aquesta eina.

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  Nou catàleg perquè la ciutadania conegui totes les prestacions de Serveis Socials

  23 de setembre de 2016

   
  La publicació, que ja està disponible al web municipal, s’enviarà en paper a totes les llars de la vila
   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha elaborat el ‘Catàleg de prestacions de l’àrea de Serveis Socials’, un llibret on la ciutadania pot trobar-hi tots els tràmits, ajuts i prestacions que pot sol·licitar. A més d’identificar-les, ofereix una breu descripció de cadascuna d’elles. S’hi inclouen qüestions tan diverses com les ajudes el Servei d’Atenció...

 • 160912 inicicurs folchtorres

  Uns 2.700 alumnes comencen el curs a les escoles i instituts de la vila

  12 de setembre de 2016

  Un total de 2.731 alumnes han començat avui, 12 de setembre, el curs escolar 2016-2017. Es tracta dels i les estudiants d’educació infantil, primària, secundària i cicles formatius, així com dels infants matriculats a les dues escoles bressol municipals. Tots els centres educatius de la vila han començat el curs amb normalitat.

 • Imatge del cartell del grup de suport a persones cuidadores.

  S’obren les inscripcions al Grup de suport a persones cuidadores

  15 de juliol de 2016

  Les sessions tindran lloc entre el 22 de setembre i el 24 de novembre
   
  L’Ajuntament ha obert les inscripcions per a la propera edició del Grup de suport emocional i ajuda mútua, un recurs psicològic per a persones cuidadores no professionals. Per tal d’inscriure-s’hi cal adreçar-se als Serveis Socials municipals, trucant al número de telèfon 93.864.30.12, o acudint-hi personalment, al número 11 del carrer Anselm Clavé, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

Registres del 26 al 30 de 87
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 18 ]