Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 17 de juliol

Contacteu:

 • Atenció Ciutadana
  Plaça de la Vila, 1. 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel.: 93.864.80.56 (telèfon genèric de l'Ajuntament)
 • Departament de Comunicació
  Camí Reial 142, 08184 - Palau-solità i Plegamans
  Tel: 93.864.34.95
  comunicacio@palauplegamans.cat

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

 

 

RSS 2.0

 • Cartell A l'Abril cada paraula val per mil

  “A l’Abril cada paraula val per mil”, la nova campanya que arriba a Palau-solità i Plegamans per divulgar la llengua catalana

  11 d'abril de 2019

  Durant aquest mes d’abril s’inicia a Palau-solità i Plegamans una nova campanya per la divulgació de la llengua catalana d’una manera lúdica i amb la col·laboració dels comerços del poble. Amb el lema “A l’Abril cada paraula val per mil”, es penjaran uns 150 cartells arreu del municipi amb fragments romàntics d’obres literàries que ompliran els aparadors dels comerços i diversos espais de l’Ajuntament.

 • Autobús de Sagalés

  El bus de la UAB rep un total de 1.328 validacions des de l’inici de la seva circulació

  10 d'abril de 2019

  El bus que va cap a la Universitat Autònoma de Barcelona des de Palau-solità i Plegamans i que va iniciar la seva circulació el passat 11 de febrer ja ha acumulat en els mesos de febrer i març un total de 1.328 validacions.

 • Biblioteca - Infantil i juvenil

  La Biblioteca de Palau-solità i Plegamans rep durant el 2018 la visita de 10.395 usuaris

  9 d'abril de 2019

  La Biblioteca municipal de Palau-solità i Plegamans ha tingut un gran any quant a visitants i usuaris, un total de 10.395 usuaris han passat per la biblioteca durant el 2018. D’aquest total d’usuaris, 6.911 eren adults i 3.484 usuaris infantils.

 • Comerç Fest 2019

  Molta afluència de públic a la quarta edició de la fira Comerç Fest

  8 d'abril de 2019

  El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor va acollir aquest cap de setmana una nova edició del Comerç Fest, la fira de productes i serveis de Palau-solità i Plegamans organitzada per l’Associació de Comerciants. El moment més àlgid va ser dissabte a la tarda, coincidint amb les desfilades de moda que van organitzar bona part dels comerços presents a la fira, tot i que l’afluència de públic va ser molt nombrosa durant les dues jornades.

 • Cartell del Comerç Fest 2019

  El Comerç Fest 2019 obre portes aquest cap de setmana

  3 d'abril de 2019

  El Pavelló acollirà una trentena d’expositors, activitats infantils i tallers el 6 i 7 d’abril
   
  Aquest cap de setmana, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor acollirà el Comerç Fest, la fira de comerç i serveis de Palau-solità i Plegamans. Obrirà les seves portes dissabte 6 d’abril, de 16,30 a 21 h, i diumenge 7, de 10 a 14 h i de 16,30 a 20 h.

 • Mapa Patrimoni Cultural

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans actualitza el mapa de Patrimoni Cultural

  2 d'abril de 2019

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha actualitzat el Mapa del Patrimoni Cultural local per facilitar la gestió i conservació del patrimoni de la vila, així com la seva difusió als ciutadans, la presa de decisions en el planejament urbanístic, l’establiment de rutes didàctiques i turístiques, la planificació de la senyalització.

 • Projecte Masia Can Cortès

  Afectacions a la circulació a peu per les obres de l’entorn de la Masia de Can Cortès

  2 d'abril de 2019

  Avui han començat les obres del projecte d’actuació a la façana davantera de la Masia de Can Cortès i d’un nou accés graonat. Durant el temps de les obres, que s’espera que sigui d'un mes de durada, l’accés al recinte de la Masia es farà pel carrer Comerç i per entrar-hi dins es farà per la porta del darrere on també s'ha traslladat momentàniament l’aparell desfibril·lador. La vorera del davant de la Masia queda afectada també per l’obra i s’haurà de circular per la de...

 • Reurbanització Can Cortès Nord

  Les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord acabaran abans de l’estiu

  2 d'abril de 2019

  El passat mes de gener es van posar en marxa les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord. Després de quasi tres mesos les obres van a molt bon ritme i la seva finalització es farà en el temps previst (sis mesos des del seu inici).
   
  L’empresa adjudicatària, Obres i Serveis Roig S.A. està coordinant amb encert les feines amb les empreses del polígon, evitant interferir el més mínim possible en el trànsit de camions i serveis, i sense incidents.

 • Sortida d'una de les categories

  Més de 380 alumnes participen en el 7è Cross Escolar

  1 d'abril de 2019

  Un total de 386 alumnes, de tots els centres educatius de primària i secundària del municipi, han participat aquest diumenge al 7è Cross Escolar. L’Ajuntament organitza el Cross Escolar amb la col·laboració de les escoles i instituts del municipi, les AMPA d’aquests centres educatius, el Club Atlètic Palau-solità i Plegamans, la Joventut Atlètica Sabadell, Cal Fruitós i voluntaris i voluntàries. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu Sabadell. Aquest...

 • Obres accessos Castell Plegamans

  S’inicien les obres als accessos al Castell de Plegamans, a l’entorn de Can Cortès i del nou espai d’esbarjo de gossos a Can Falguera

  1 d'abril de 2019

  Ja estan en marxa les obres de millora als accessos al Castell de Plegamans. Mentre duri l’execució es restringiran l’estacionament de vehicles en determinats àmbits de les obres. Les feines han estat adjudicades a l’empresa COPAVI OBRES I SERVEIS per un import de 36.133,65€ i la durada aproximada és d’unes 6 setmanes, sempre que les condicions meteorològiques siguin òptimes.

 • Paperetes

  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible a les persones invidents en les eleccions municipals

  29 de març de 2019

  La proposta del PDeCAT es va aprovar per unanimitat al Ple municipal del mes de març celebrat ahir
   
  Palau-solità i Plegamans garantirà el vot secret i accessible en unes eleccions locals a les persones cegues o amb deficiència visual severa. Així ho ha decidit per unanimitat el ple de l’Ajuntament del mes de març mitjançant l’aprovació d’una moció presentada pel grup municipal del PDeCAT-Demòcrates i recolzada per la resta de grups.

 • Eleccions generals 2019

  Ple extraordinari per designar els membres de les meses electorals per a les eleccions generals del 28 d’abril

  29 de març de 2019

  Tindrà lloc el proper dilluns 1 d’abril, a les 20 hores
   
  El proper dilluns 1 d'abril, a les 20 hores, tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el Ple extraordinari per fer el sorteig públic per designar els membres de les meses electorals, per a les eleccions generals del 28 d’abril.

 • Cubell amb xip

  La campanya Jo reciclo, Jo estalvio reparteix quasi 1.400 cubells amb xip des del mes de gener

  29 de març de 2019

  La campanya de reciclatge Jo reciclo, Jo estalvio que va començar a principis del mes de gener ha aconseguit repartir 1.229 cubells amb xip fins al 28 de febrer, aquests són els que estaven dins el termini per tenir dret a un descompte del 10% en la taxa d’escombraries. D’aquests 1.229 cubells, 276 encara no han estat utilitzats i no es veurien inclosos en la reducció de la taxa.

 • El Castell de Plegamans se suma a l'Hora del Planeta

  Palau-solità i Plegamans se suma a ‘L’Hora del Planeta”

  29 de març de 2019

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a l’Hora del Planeta, que té lloc a nivell global demà 30 de març de 2019.
   
  El consistori apagarà la il·luminació de tres edificis emblemàtics del municipi de 20:30h a 21:30h, la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès i el Castell de Plegamans.

 • Saló de plens

  El Ple Municipal ordinari del mes de març se celebra avui, dia 28, a les 19 h, al Saló de Plens del consistori

  28 de març de 2019

  La sessió plenària és oberta a les persones que vulguin assistir-hi com a públic. Podran intervenir-hi al final, sempre que sigui sobre algun dels punts de l'Ordre del dia.

Registres del 91 al 105 de 2077
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 139 ]