Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 25 de maig

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Imatge del cartell del grup de suport a persones cuidadores.

  S’obren les inscripcions al Grup de suport a persones cuidadores

  15 de juliol de 2016

  Les sessions tindran lloc entre el 22 de setembre i el 24 de novembre
   
  L’Ajuntament ha obert les inscripcions per a la propera edició del Grup de suport emocional i ajuda mútua, un recurs psicològic per a persones cuidadores no professionals. Per tal d’inscriure-s’hi cal adreçar-se als Serveis Socials municipals, trucant al número de telèfon 93.864.30.12, o acudint-hi personalment, al número 11 del carrer Anselm Clavé, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 • Edifici dels Serveis Socials municipals.

  L’Ajuntament posa en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes

  2 de juny de 2016

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha posat en marxa el Servei de Primera Acollida per a persones nouvingudes. “Es tracta d’un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de persones que provenen d’altres països”, explica el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras.

 • Jaume Oliveras, Teresa Padrós, Salvador Obiols i Francesca Casajoana escenifiquen l'acord entre l'Ajuntament i Càritas donant-se la mà.

  L’Ajuntament i Càritas signen un conveni que regula l’atenció a les persones en situació de pobresa

  26 de maig de 2016

  El consistori aporta 8.000€ que serviran per fer front al lloguer de la nau on l’entitat emmagatzema i distribueix aliments
   
  Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Salvador Obiols, director general de Càritas Diocesana de Terrassa, han signat aquest matí un conveni en el que l’Ajuntament i l’entitat acorden diverses accions per atendre les persones del municipi que no tenen capacitat econòmica per satisfer les seves necessitats bàsiques. Ho han fet acompanyats...

 • 1a sessió del Consell Municipal de Serveis Socials.

  L’Ajuntament crea el Consell Municipal de Serveis Socials

  12 de maig de 2016

  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha creat un nou consell municipal de participació ciutadana. En aquest cas, es tracta del Consell de Serveis Socials, un nou espai que permet oferir tota la informació i col·laboració entre l’administració municipal i els diferents agents en matèria de Serveis Socials del municipi.

 • Exposició sobre els perjudicis del tabac a l'Espai Jove l'Escorxador.

  En marxa el segon programa de prevenció de drogues i riscos associats

  24 de febrer de 2016

  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja té actiu el segon Programa de prevenció de drogues i riscos associats després de la seva aprovació a finals de l’any passat. “Aquest programa és una eina dinàmica que deriva del treball realitzat de forma coordinada entre les àrees d’Educació, Salut Pública, Joventut, Policia Local i Serveis Socials de l’Ajuntament”, explica Jaume Oliveras, regidor de Serveis Socials.

Registres del 36 al 40 de 93
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 19 ]