Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 25 de maig

 

Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Serveis socials

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes.

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:


 


 

Edificis

 

 

 Oficina d'Habitatge

 


 

 Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • El regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras, durant la roda de premsa que va oferir el passat mes de desembre, on va anunciar la posada en marxa del nou programa.

  Targeta Moneder, un nou programa d’ajut social de l’Ajuntament per adquirir aliments frescos

  11 de febrer de 2016

  L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals, la Targeta Moneder. “L’objectiu d’aquest programa és garantir l’accés als aliments frescos a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social per tal de garantir una alimentació de qualitat, equilibrada i saludable”, explica Jaume Oliveras, regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 • Una trentena de persones van assistir a la xerrada sobre els refugiats.

  Una trentena de persones participen en la xerrada i col·loqui sobre la crisi dels refugiats

  20 de gener de 2016

  Unes trenta persones van acudir ahir a Can Cortès per participar en la xerrada ‘Món Local Refugi: Context general i resposta dels municipis’. L’acte es va dividir en dues parts. En la primera, es va contextualitzar la crisi, les causes que provoquen l’èxode massiu de persones i la resposta que estan duent a terme els municipis, els ens supramunicipals i organitzacions i persones voluntàries. En la segona part, es va produir un interessant col·loqui.

 • El regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras, durant la roda de premsa que va oferir el passat mes de desembre, on va anunciar la posada en marxa del nou programa.

  L’Ajuntament rep prop de 190 mil euros d’altres administracions per a Serveis Socials

  15 de desembre de 2015

   
  L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut al llarg d’aquest any 2015 un total de 187.122,82 euros d’administracions supramunicipals destinats a Serveis Socials. Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials, destaca que “amb aquestes aportacions i la nostra aposta ferma, decidida i clara, ningú queda desatès al nostre municipi”.

 • Ampurdanès, Padrós i Oliveras, en la signatura del conveni entre l'Ajuntament i Creu Roja.

  Conveni entre l'Ajuntament i Creu Roja, que per primer cop no inclou el servei d'ambulàncies

  4 de desembre de 2015

  El canvi legislatiu dificulta que l'entitat pugui prestar el servei preventiu en tots els actes en què ho feia
   
  L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Creu Roja Caldes-Palau-Sant Feliu han signat el conveni de col·laboració anual per dur a terme activitats de caire social, solidàries, mediambientals, preventives i de seguretat ciutadana. El conveni va ser signat per l'Alcaldessa Teresa Padrós, per part de l'Ajuntament, i pel president de l'assemblea local de Creu Roja, Àngel Ampurdanès.
   
  Per...

 • Drets dels Infants

  L’Ajuntament reivindica el seu compromís amb l’atenció a la infància

  20 de novembre de 2015

  Avui es commemora el Dia dels Drets dels Infants
   
   
  Amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets dels Infants, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans reivindica el seu compromís amb “l’atenció a les persones, i en especial, amb els col·lectius més vulnerables com és el cas de la infància”, afirma el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras. “Tenim una convicció ferma en treballar activament per vetllar aquests drets fonamentals”, sentencia.

Registres del 41 al 45 de 93
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 19 ]