Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 19 de setembre

Suport de l'Ajuntament al 8 de març i serveis mínims

7 de març de 2018L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans dóna suport a les reivindicacions i a les mobilitzacions feministes que s'han convocat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

Així es va acordar al Ple Municipal celebrat el 22 de febrer, amb el 13 vots a favor i 2 abstencions. El text aprovat dóna, per tant, suport a la vaga convocada aquest 8 de març. També reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones i la fi de la violència masclista, entre altres qüestions.

 

A més, el 8 de març serà la jornada central d'actes organitzats a Palau-solità i Plegamans per reclamar la igualtat efectiva. Consulteu:

A més dels actes d'aquesta programació, el comitè d'empresa de l'Ajuntament ha organitzat altres iniciatives que tenen lloc a la plaça de la Vila entre les 11.30 i les 13.30h i en les que pot participar-hi tothom. S'instal·la, per exemple, un 'photocall' i plafons on escriure missatges. També es projecten vídeos a la Sala Polivalent.

 

Serveis mínims

Davant la convocatòria de vaga que podrien secundar els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament aquest 8 de març, el consistori ha establert els següents serveis mínims:

 • Centre de treball de la Casa Consistorial:  2 persones que estaran destinades al Servei d’Atenció a la Ciutadania.
 • Centre de treball de l’Escola Bressol Patufet: 2 educadores i la direcció del centres.
 • Centre de treball de l’Escola Bressol El Sol: 2 educadores i la direcció del centre.
 • Centre de treball de la nau de brigades:
  Una persona de la Brigada d’electricistes.
  Una persona de la Brigada de Jardineria.
  Una persona de la Brigada d’Obres.
 • Centre de treball de la Policia Local: el servei habitual, tant de membres de la Policia Local com del personal auxiliar administratiu o bé administratiu que hi estigui destinat, donat que realitzen la funció d’atenció i gestió de trucades d’urgències i d’emergències,  a més de la Policia Local que s’hagi establert que li correspon per torn de servei.
 • Pavelló Municipal d’Esports: una persona.
 • Escola de Música: un professor o professora i la direcció del centre.
 • Escola d’adults:  dues persones.

Els sindicats majoritaris del consistori han convocat als treballadors i treballadores a secundar la vaga parcial de dues hores, que es duu a terme en tres torns: d’11:30 a 13:30h; de 16:00 a 18:00h; i de 22:00 a 24:00h.

 

Ara bé, l'Espai Jove l'Escorxador ja ha anunciat que romandrà tancat durant tota la tarda del 8 de març. En tot cas, pot haver-hi treballadors i treballadores que decideixin fer tota la jornada de vaga sempre que això no afecti als serveis mínims decretats per l'Alcaldia.

 

 


Imatges relacionades

 • dia de la dona 2017

  dia de la dona 2017

Documentació adjunta