Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 25 de maig

L’Ajuntament impulsa una actualització del Pla Intern d’Igualtat

24 de gener de 2020El document vol recollir una estratègia orientada a millora i equilibrar la situació dels treballadors i treballadores del consistori

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està impulsant l’actualització del Pla Intern d’Igualtat propi. Aquest pla constituirà la base per al desenvolupament d’una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de dones i homes al consistori.

 

Aquesta iniciativa és una de les apostes de l’actual Equip de Govern i d’aquesta manera treballar per la incorporació transversal de la igualtat d’oportunitat en la gestió quotidiana del consistori. Es vol vetllar de manera activa en la igualtat d’oportunitats entre dones i homes mitjançant la promoció de projectes socials orientats a garantir la igualtat efectiva al municipi.

 

Des de la setmana passada una comissió d’aquest Pla Intern d’Igualtat ja ha començat a treballar per fer-ne una actualització. El primer punt va ser fer una diagnosi de la situació actual en la composició del consistori, en la cultura organitzativa, la comunicació interna i externa, la política de contractació, les mesures de conciliació, la política retributiva i salarial i en les qüestions relacionades amb la salut i la seguretat laboral.

 

Entretant aquest dijous 23 de gener s’han dut a terme dues sessions on s’ha convidat a totes les dones treballadores i polítiques de l’Ajuntament per fer una diagnosi de la situació al consistori per part de les dones que hi forment part. La sessió serà conduïda per l’entitat Esberla, que està portant a terme el suport tècnic per a l’actualització dl Pla Intern.

 


Imatges relacionades

 • Jornada Igualtat

  Jornada Igualtat

 • Jornada Igualtat

  Jornada Igualtat

 • Primera reunió de la comissió per actualitzar el Pla d'intern d'Igualtat.

  Primera reunió de la comissió per actualitzar el Pla d'intern d'Igualtat.

 • Jornada Igualtat

  Jornada Igualtat