Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de gener
    |
  • Imprimeix la pàgina

L'Alcaldessa i la regidora Carme Sanz feliciten el Nadal als usuaris del Casal de la Gent Gran

19 de desembre de 2013L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Carme Sanz, van acudir ahir a la tarda al Casal de la Gent Gran per regalar el tradicional ram de vesc als avis i àvies que hi eren presents i desitjar-los un bon Nadal.

 

"Són unes festes per compartir i repartir, com bé sabeu vosaltres, que heu aixecat aquest país i ara veieu com us toca aguantar-lo i ajudar les vostres famílies en aquests temps difícils", va dir-los l'Alcaldessa. Abans d'això va voler recordar-los alguns consells de seguretat tenint en compte que són unes dates en què augmenta el consum: "Vigileu molt quan traieu diners del banc, quan aneu a comprar... Comproveu que ningú us segueix i sobretot no doneu les vostres adreces ni informació personal si algú us atura pel carrer". A més, Padrós va convidar-los a acudir a l'Ajuntament per resoldre qualsevol dubte: "És casa vostra i podeu demanar informació sobre el seu funcionament, a què es dediquen els diners o per aclarir qualsevol qüestió".

 

Abans de les paraules de l'Alcaldessa, va ser la regidora Carme Sanz qui va regalar un ram de vesc a totes les persones presents. També va dedicar-los unes paraules. A més de felicitar les festes, la regidora va voler deixar clar que "l'Ajuntament no retallarà el pressupost per a Gent Gran en aquest proper any 2014, sinó que mantindrà la despesa d'aquest any que finalitza". Sanz va agrair-los "estar sempre disposats a col·laborar en tot tipus d'actes que s'organitzen al poble i en les iniciatives solidàries".

 

De fet, mentre es duia a terme aquesta visita, unes senyores del casal estaven força ocupades cosint amb dedicació els vestits dels patges dels Reis Mags d'Orient i complir amb l'encàrrec que els han fet Ses Majestats, coneixedors de les bones arts de les cosidores palauenques. Això sí, van poder aturar-se un moment per brindar amb una copa de cava i degustar les rosques d'anís casolanes que cada any prepara Josefa García per als seus companys del casal. Un cop finalitzat el brindis i la breu celebració, va arribar l'hora del silenci i la concentració per atendre com cal la partida de bingo, "que és sagrat i el millor taller de memòria", va comentar amb humor l'Alcaldessa amb els veterans de la vila abans d'acomiadar-se'n.

 

Imatges relacionades

  • Teresa Padrós felicita les festes als usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran.

    Teresa Padrós felicita les festes als usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran.

  • Carme Sanz regala el tradicional ram de vesc.

    Carme Sanz regala el tradicional ram de vesc.