Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 d'octubre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Un grup de zombis es passeja per Palau-solità i Plegamans

25 de juliol de 2014Avui s'ha enregistrat un curt per promocionar la Zombie Walk que tindrà lloc en el Festival Internacional Fancon

 

Diversos indrets de la vila han estat avui l'escenari del rodatge d'un curt que es produeix per tal de promocionar la Zombie Walk. Es tracta d'un dels actes que acollirà el 1r Festival Internacional Fancon, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre a Palau-solità i Plegamans. La Zombie Walk farà que desenes de morts vivents es passegin per la vila durant la tarda del 6 de setembre. Aquest és tan sols un acte més dels que acollirà el 1r Festival Fancon, que encara no ha tancat el seu programa definitiu

 

El rodatge per produir el vídeo de promoció de la Zombie Walk ha recreat els atacs d'un grup de zombis a persones vives, en indrets com la plaça de la Vila, Can Cortès o el Castell de Plegamans, entre altres. Es podrà veure al web www.fanconbcn.com i als perfils de les xarxes socials @FanConBcn (Twitter) i FanCon (Facebook) a mitjans d'agost. La productora Días Sin Pan, de Palau-solità i Plegamans, és qui realitza el rodatge i l'edició del vídeo.

 

El Festival Internacional Fancon és una cita que vol aplegar les múltiples i variades disciplines que s'identifiquen amb l'etiqueta d'oci alternatiu. Hi haurà activitats d'otaku, rol, cinema, jocs de taula, còmic, rol en viu, miniatures, videojocs i literatura. Tot plegat, combinat amb esdeveniments paral·lels, com una fira d'entitats i empreses del sector, concerts, zona d'acampada i altres atractius. Alguns d'ells, força cridaners, com una desfilada zombi, una exhibició de 'Pressing Catch' i altres sorpreses.

 

"El Festival Fancon s'adreça als aficionats de les modalitats que aplega, però també als no iniciats en cap d'aquestes disciplines d'oci i cultura, per tal que les coneguin i les disfrutin introduïnt-se en aquest món", va destacar Joan Carles Tinoco en la presentació oficial d'aquest esdeveniment, que va tenir lloc el 27 de juny. "Animem tothom –va continuar el regidor- a gaudir del festival, ja que tindrà activitats de forma gairebé ininterrompuda i per a tots els gustos i edats".


Imatges relacionades

  • Uns zombis ataquen unes persones refugiades en un cotxe. Rodatge de promoció de la Zombie Walk.

    Uns zombis ataquen unes persones refugiades en un cotxe. Rodatge de promoció de la Zombie Walk.

Enllaços relacionats