Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de juny
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament recupera l’espai de l’altell de la Biblioteca com a sala d’estudi

20 de març de 2015L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha recuperat l’espai de l’altell de la biblioteca com a sala d’estudi i, de forma puntual,de reunions. L’espai, que fins ara s’utilitzava com a magatzem iespai de treball de la bibliotecària, permet als usuaris de la biblioteca reunir-se per poder fer treballs en grup o realitzar activitats com els clubs de la lectura i tallers d’escriptura fàcil, ja que queda aïllat de la resta de la sala gràcies a un tancament de vidre que el deixa insonoritzat. La nova zona de la biblioteca passa a denominar-se Espai de Trobada.

 

“Hem aconseguit crear un espai que era molt necessari a la biblioteca, ja que fins ara no hi havia cap sala on els estudiants podien fer treballs en grup”, explica el regidor de Cultura, Miquel Rovira. Afegeix que “també les entitats, de forma puntual, el poden utilitzar per a fer reunions”.

 

L’Ajuntament ha fet una inversió total de 6.605,58 €per recuperar aquest espai. A més, la tècnica de la biblioteca, Àngela Nualart, ha fet una reordenació del fons de l’equipament amb l’objectiu de facilitar i millorar l’accés als usuaris. A més, la distribució està realitzada intentant aconseguir al màxim el silenci i la tranquil·litat que necessiten les persones que hi van a estudiar.Imatges relacionades

  • Espai de Trobada de la Biblioteca Municipal.

    Espai de Trobada de la Biblioteca Municipal.

  • Espai de Trobada de la Biblioteca Municipal.

    Espai de Trobada de la Biblioteca Municipal.

Enllaços relacionats