Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 29 de maig
    |
  • Imprimeix la pàgina

Un piano de cua a disposició de tothom

30 de maig de 2018Divendres 1 de juny, “El Maria Canals porta cua” s’instal·larà a la plaça de la Vila durant tot el dia

 

La plaça de la Vila s’omplirà de música aquest divendres, 1 de juny, de 9.30 a 20 h, gràcies a “El Maria Canals porta cua”, que torna, per sisè any, a Palau-solità i Plegamans. L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals, instal·larà un piano de cua que estarà a disposició de qui el vulgui tocar. Aquesta iniciativa té l’objectiu de trencar les barreres socials, culturals i mentals envers la música i, concretament, el piano, ja que aquest instrument, sovint, es relaciona amb música culta. És per això, que es convida a tothom a asseure’s davant el piano, encara que no l’hagin tocat mai, i provar de prémer algunes tecles.

 

La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l’Escola Municipal de Música i la Diputació de Barcelona, començarà a les 9.30 h. El piano estarà disponible per a tots els veïns i veïnes que s’hi vulguin apropar. Durant tot el matí, fins a les 12 h, i de 15.15 a 16 h, diverses escoles del municipi portaran els seus alumnes de 3r de primària fins a la plaça de la Vila. També hi seran els alumnes i mestres de l’Escola Municipal de Música, de 16 a 20 h, que interpretaran algunes peces del seu repertori. Un recital gratuït, a càrrec de José Antonio Tolosa, posarà punt final a la jornada.


Imatges relacionades

  • El piano de cua a la plaça de la Vila, el 2017

    El piano de cua a la plaça de la Vila, el 2017

  • Cartell "El Maria Canals porta cua" 2018

    Cartell "El Maria Canals porta cua" 2018