Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 13 de desembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Es busquen “Paraules boniques”

3 d'octubre de 2018L’objectiu d’aquesta iniciativa és trobar les paraules en català preferides pels palauencs i palauenques

 

El Servei Local de Català i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans han engegat la campanya “Paraules boniques”, una iniciativa per buscar les paraules en català que més agraden als palauencs i palauenques. Per participar-hi, només s’ha d’escriure la paraula en una de les butlletes que trobareu als equipaments municipals i dipositar-la a les capses que s’han instal·lat a la recepció de la Masia de Can Cortès, a la Biblioteca Municipal, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, a l’Espai Jove L’Escorxador, a l’Escola d’Adults, a l’Escola Municipal de Música i al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Es poden omplir tantes butlletes com es vulgui i també es poden escriure paraules pròpies de la vila.

 

Les butlletes es poden dipositar fins al mes de desembre. Un cop finalitzat el termini de presentació de paraules, s’organitzarà amb una exposició amb un recull de les “Paraules boniques” dels palauencs i palauenques.

 

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat va posar en marxa aquesta iniciativa, que s’emmarca dins les activitats de l’Any Fabra, a les xarxes socials, fa uns mesos. Més de 10.000 persones hi van participar i “xiuxiuejar”, “aixopluc” i “caliu” van ser algunes de les paraules triades.


Imatges relacionades

  • Bústia de "Paraules boniques" al SAC

    Bústia de "Paraules boniques" al SAC

  • Butlletes de "Paraules boniques"

    Butlletes de "Paraules boniques"