Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

La vila ret homenatge a la figura de Lluís Companys (acte suspès)

11 d'octubre de 2019URGENT: Aquest homenatge i la resta d'actes institucionals queden suspesos amb motiu de la sentència del Tribunal Suprem i en rebuig a aquestes condemnes als representants institucionals i membres de la societat civil.

 

L’acte comptarà amb el tradicional preludi musical a càrrec de l’Escola de Municipal de Música

 

El pròxim dimarts 15 d’octubre, coincidint amb el 79è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza un homenatge a la seva figura. Tindrà lloc a la plaça Lluís Companys, a la cantonada amb el carrer Doctor Navarro, a les 19 h, on s’ubica el monument dedicat al polític.

 

L’acte comptarà amb la presència de les autoritats locals i amb la participació de diverses entitats de la vila. El parlament institucional anirà a càrrec de l’alcalde Oriol Lozano Rocabruna i intervindran familiars d’en Lluís Casajuana Tort primer alcalde republicà de Palau-solità i Plegamans. L’Escola Municipal de Música s’encarregarà del preludi musical i de la interpretació d’El cant dels ocells. Com ja es tradició, és farà l’ofrena floral i la Societat Coral La Unió tancarà l’acte amb “Els Segadors”.


Imatges relacionades

  • Cartell Homenatge Lluís Companys.

    Cartell Homenatge Lluís Companys.