Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans viu un Sant Joan festiu sense incidents

25 de juny de 2009El Poble de Palau-solità i Plegamans va celebrar la revetlla de Sant Joan marcada per l'arribada de la Flama del Canigó que va encendre la tradicional foguera. La nit es va desenvolupar amb total normalitat i no es va produir cap incidència destacable.

 

 

Va ser el regidor de cultura i festes Miquel Truyols, qui va portar fins a Palau la flama del Canigó provinent de Caldes de Montbui. Un cop a Palau, una comitiva de quinze persones vn portar la flama fins la foguera de Sant Joan situada a l'esplanada annexa al Pavelló Municipal i que va comptar amb la presència de més de 250 persones.

 

 

La festa va continuar amb el tradicional ball de la revetlla de Sant Joan a la Plaça de Ca l'Estruch. La comissió de festes va repartir més de 100 quilos de coca i xocolata desfeta al prop d'un miler de persones que van gaudir de la festa que dóna el tret de sortida a l'estiu. L'orquestra la Moda va ser l'encarregada d'amenitzar la vetllada amb cançons conegudes per tots els públics.

 

 

Cal destacar que la revetlla de Sant Joan es va viure amb molta tranquil•litat durant tota la nit. Des de la regidoria de governació s'informa que no hi va haver cap incident remarcable.

 


Imatges relacionades

  • Sant Joan

    Sant Joan

  • Sant Joan

    Sant Joan