Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre
    |
  • Imprimeix la pàgina

La Maternitat d'Elna' duu al teatre la solidaritat amb les refugiades embarassades dels camps francesos

8 d'octubre de 2009



La programació estable de teatre que ha organitzat la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans duu al Teatre de la Vila l'obra La Maternitat d'Elna (institució impulsada pels moviments socials suïssos que van aportar diners, menjar i equipaments). La peça, produïda per Projecte Galilei, parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades d'haver de patir el part en les pèssimes condicions higièniques, alimentàries i de salut dels camps de refugiats francesos.

 

Poques vegades es pot parlar d'una forma tan directa i clara d'un veritable cant a l'esperança. Es tracta d'un espectacle teatral concebut com un conte per a adults. Incorpora els testimonis recollits per Assumpta Montellà en el seu llibre homònim, així com cançons catalanes i franceses de diversos autors i estils, i projeccions d'imatges. El muntatge està interpretat per Rosa Galindo, actriu i cantant, i pel pianista Luc Olivier Sánchez. Galindo narra la història interpretant diferents personatges i el seu monòleg es veu interromput per diversos impulsos musicals que aporten un ampli ventall d'estats d'ànim que acompanyen aquest recorregut per la història.

 

DIA: divendres 9 d'octubre

HORA: 22h

LLOC: Teatre de la Vila

ORGANITZA: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.


Imatges relacionades

  • Imatge de l'espectacle

    Imatge de l'espectacle