Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 20 d'octubre
    |
  • Imprimeix la pàgina

El teatre i la música captiven el públic palauenc

26 d'octubre de 2009La ciutadania palauenca ha participat de forma molt significativa en els diversos actes culturals que s'han celebrat a la vila durant el passat cap de setmana.

 

L'obra Exitus, de l'exitosa companyia Titziana Teatre, va aconseguir una molt bona entrada de públic, que gairebé va omplir les localitats del Teatre de la Vila i que es va mostrar entusiasmat al final de l'obra en aplaudir els artistes de l'escenari. La peça, interpretada i dirigida per Diego Lorca i Pako Merino, mostra com un funerari, un home que busca feina, un directiu d'un laboratori farmacèutic i un advocat entremesclen les seves vides, enfrontant-se a la mort des de punts de vista molt diversos. La representació d'Exitus forma part de la Programació Estable de Teatre de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Durant el diumenge a la tarda es van succeir dos actes culturals més. L'església romànica de Santa Maria de Palau-solità es va tornar a omplir de gom a gom per part del públic que no va perdre's el concert de l'Orfeó de Sants, els Cors de Santa Cecilía i la Coral Evangèlica Alemanya, que van interpretar cançons populars catalanes de Nadal i peces de Mendelssohn, Brahms i Pérez Moya. El recital, que va captivar el públic que s'hi va congregar, forma part de la programació de la 36a edició de les Nits Musicals de Santa Maria de Palau-solità.

 

Per últim, i també en la tarda del diumenge, el grup teatral palauenc Farrigo Farrago va organitzar al Teatre de la Vila l'11a Mostra de Teatre Amateur, sota el títol de Taula per a sis. Diversos actors i actrius van demostrar sobre l'escenari que la passió pel teatre fa que es difumini la barrera entre el teatre amateur i el professional, almenys pel que fa a l'encís que van causar al públic.


Imatges relacionades

  • Concert a Santa Maria de Palau-solità

    Concert a Santa Maria de Palau-solità

  • Imatge de l'obra 'Exitus', de Titziana Teatre

    Imatge de l'obra 'Exitus', de Titziana Teatre