Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre
    |
  • Imprimeix la pàgina

S'inaugura l'exposició antològica de Tapissos de Dolors Oromí

9 de novembre de 2009La sala d'exposicions de la Masia de Can Cortès és des de divendres i fins el proper 21 de novembre l'espai on s'ubica l'exposició “Fruits de la terra” de l'artista palauenca Dolors Oromí.

 

El violoncel·lista Miquel Pujol i Grau va ser l'encarregat de posar música a la presentació audioviosual que va donar el tret de sortida a l'exposició. “Fruits de la terra és una exposició d'una obra sorgida de l'entorn i de la natura. És producte del nostre municipi” explica el regidor de cultura Miquel Truyols. A l'exposició s'hi poden veure grans tapissos, cordes i gravats que contrasten per la seva sensibilitat. “És una obra absolutament original i única, no se li pot buscar una tendència” apuntava Truyols.

 

En la seva obra, Dolors Oromí, utilitza els mateixos materials que feien servir els pastors, ha elevat la feina de fer nusos, de trenar i teixir cordes a la categoria d'art fent descobrir l'essència humana de l'art.

Aquelles persones que estiguin interessades en veure l'obra, han d'adreçar-se a la Casa de Cultura de Can Cortès (Camí Reial, 56) fins el proper 21 de novembre, de 10 a 14 i de 16 a 21h.


Imatges relacionades

  • Moment de l'exposició

    Moment de l'exposició