Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

Educadores ambientals informen sobre la recollida selectiva a la vila

26 de febrer de 2016La regidoria de Medi Natural i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat una campanya informativa al carrer sobre la recollida selectiva dels residus municipals i diferents aspectes de la neteja de la via pública. “L’objectiu és crear una eina de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania per tal de resoldre dubtes i alhora recollir opinions i suggeriments que ens permetin millorar els nostres serveis”, explica la regidora de Gestió Ambiental, Luisa Fernández.

 

La campanya, que s’ha iniciat aquesta setmana, es desenvoluparà durant dos mesos i són dues educadores ambientals les encarregades de facilitar la informació i recollir els suggeriments de la ciutadania. “En aquests dos mesos es faran visites a establiments comercials i als habitatges particulars, i també es realitzarà un seguiment de la qualitat dels residus dipositats en els contenidors comunitaris dels blocs de pisos”, continua Fernández.

 

La intenció de la campanya és aconseguir una reducció considerable dels residus que s’aboquen al voltant dels contenidors de recollida selectiva, reduir el nombre de voluminosos i les restes vegetals abandonades a la via pública i també reduir els residus impropis abocats a diferents fraccions. A més, es vol un augment de la participació de la ciutadania en la recollida selectiva i s’aprofitarà per informar sobre les noves àrees d’emergència instal·lades al municipi. Les dues informadores ambientals també treballaran per aconseguir una reducció dels excrements de gossos a la via pública.

 

“Aquesta campanya està finançada per l’empresa PAU SA, adjudicatària del servei de recollida de residus i neteja viària. L’empresa ha de destinar un percentatge del cost del contracte a la realització de campanyes d’educació ambiental”, detalla la regidora.

 

A més, una de les dues educadores ambientals contractades per l’empresa, és del municipi i ha trobat la feina a través de la borsa de treball del servei d’ocupació municipal Palau Avança.

 


Imatges relacionades

  • Educadores ambientals enquesten i lliuren bosses compostables a un ciutadà de la vila.

    Educadores ambientals enquesten i lliuren bosses compostables a un ciutadà de la vila.

Enllaços relacionats