Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre

Entregades dotze parcel·les dels Horts Municipals de Boada Vell

17 de juny de 2019El passat divendres 14 de juny es va fer l’entrega de dotze parcel·les dels horts municipals de Boada Vell. De les sol·licituds de la 5a i última convocatòria on hi havia 13 parcel·les disponibles se’n van entregar 11, ja que es van presentar 12 sol·licituds i una d’elles finalment va renunciar. A més, es va fer entrega d’una altra parcel.la que es va adjudicar a una persona que havia quedat a la llista d’espera de la 4a convocatòria.

 

Durant l’acte d’entrega es van explicar les característiques dels horts, les principals obligacions del Reglament d’ús i el funcionament del reg per degoteig, com també es va fer entrega de les claus dels lavabos i del magatzem.

 

La zona dels horts municipals de Boada Vell consta de 75 parcel·les destinades a particulars. Des del setembre de 2015 s’han anat fent diferents convocatòries públiques per adjudicar-les i actualment només en resten lliures 3 parcel·les, ja que no hi ha gent en llista d’espera.

 

Aquesta cinquena adjudicació serà per tres anys prorrogables per un any més, i tindran una taxa d'ús de 40 € /any, més una fiança de 50 € que es tornaren una vegada finalitzi l'assignació. Les persones que s’encarreguin d’aquests horts han de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals.


Imatges relacionades

  • Horts Municipals.

    Horts Municipals.

  • Horts municipals

    Horts municipals

Enllaços relacionats