Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

L'Ajuntament inicia la propera setmana una nova campanya d'asfaltats a diversos barris de la vila amb carrers de terra

9 de maig de 2014L'Ajuntament inicia la propera setmana l'asfaltat d'una llarga llista de carrers situats a diversos barris. Els treballs d'asfaltat poden suposar restriccions puntuals de trànsit, que quedaran degudament senyalitzades, així com els itineraris alternatius.

 

La major part dels carrers que s'asfalten són vies que fins ara continuaven sent de terra, sobretot als barris la Serra de Can Riera i els Pins de Can Riera, si bé n'hi ha tres més que també estrenaran asfalt i que estan situats als barris de Can Falguera i els Turons. La regidora de Manteniment d'Espais Públics de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Carme Sanz, explica que "en breu s'aprovaran noves campanyes d'asfaltat en les que la prioritat continuaran sent els carrers que no tenen asfalt, cosa que provoca molèsties evidents per als veïns i fortes despeses de manteniment per a l'Ajuntament".

 

A més de la pavimentació de carrers que fins ara eren de terra, amb aquesta campanya es realitzen reparacions del ferm i es reforça el paviment existent en diversos trams d'altres vies: Torras i Bages (la Pineda), Sant Miquel (Centre) i Sant Galdric,passatge Can Riera i la Plana(la Sagrera). D'altra banda, l'actuació va acompanyada de la deconstrucció i formació de noves voreres als carrers Orfebreria i Joiers, situats als polígons industrials Can Boada Nou i Riera de Caldes. Es tracta de voreres que es refan completament perquè s'havien malmès a causa de la pressió que exercien les arrels dels arbres que hi havia i que s'han retirat per evitar aquest problema. La dotació que l'Ajuntament dedica a la campanya d'asfaltats que s'inicia la propera setmana i a la creació de nou d'aquestes voreres suma 173.160€, amb l'IVA inclòs.Imatges relacionades

  • El carrer Eivissa, Can Riera, abans de ser asfaltat, maig del 2014.

    El carrer Eivissa, Can Riera, abans de ser asfaltat, maig del 2014.

  • Al carrer Sant Galdric, de la Sagrera, s'hi faran reparcions al ferm.

    Al carrer Sant Galdric, de la Sagrera, s'hi faran reparcions al ferm.