Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre

Treballs de pavimentació en els carrils de la rotonda de la C-59 provocaran restriccions en el trànsit la setmana vinent

29 de maig de 2020Les obres es van reprendre el passat dilluns 25 de maig després d’aturar-se per l’estat d’alarma provocat pel Coronavirus

 

Aquest dilluns 25 de maig es van reprendre les obres de millora a la rotonda de la C-59 de Palau-solità i Plegamans que havien estat aturades per l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del Coronavirus. De cara a la setmana vinent, els dies 1, 2 i 3 de juny la constructora que està fent les obres realitzarà la pavimentació dels carrils de circulació de l’àmbit d’obra i hi haurà les següents afectacions al trànsit:

  

  • Des de les 14.00h del dia 1 fins a les 19.00h del dia 2 de juny la B-143 (av. Catalunya) quedarà tallada, ambdós sentits, a l’alçada aproximada de l’Avinguda Folch i Torres. Els vehicles que surtin del municipi en sentit Caldes de Montbui hauran d’anar en sentit  Barcelona, incorporar-se a la C-155  sentit Granollers i enllaçar amb la C-59 per poder reprendre la marxa en direcció Caldes de Montbui.
  • Les línies de Transport Públic NO es veuran afectades perquè se’ls hi deixarà passar.
  • La constructora posarà la senyalització referent al tall i itinerari alternatiu a les principals cruïlles d’accés a la B-143 (av. Catalunya): Av. Folch i Torres, Pg de la Carrerada, etc.

La previsió és que totes les vies quedin obertes al trànsit a partir de les 19.00h del dimecres 3 de juny.


Imatges relacionades

  • Rotonda de la C-59 a Palau-solità i Plegamans

    Rotonda de la C-59 a Palau-solità i Plegamans