Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

L’Ajuntament obre un procés per contractar un arquitecte tècnic

7 de juliol de 2020La presentació de sol·licituds per participar-hi s’ha de fer telemàticament

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans inicia un procés de provisió, mitjançant comissió de serveis, d’una plaça d’Arquitecte/a Tècnic/a adscrit a l’Àrea de Serveis Territorials, vacant a la plantilla de personal funcionari a partir del proper 3 d’agost.

 

El lloc de treball és per un tècnic/a grau mitjà: Arquitectura Tècnica Grup de titulació: A, subgrup A2. Les retribucions són les corresponents al grup A2. La durada del contracte serà d’un any, sense perjudici que es pugui prorrogar d’acord amb la normativa vigent.

 

Les persones interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud per prendre part en la convocatòria en el termini de 7 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP).

 

La sol·licitud per participar en la comissió de serveis s'ha de fer telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (www.palauplegamans.cat). Excepcionalment, es podrà fer la instància en suport paper a l'Oficina d’Assistència en Matèria de Registres.

 

Podeu consultar tota la informació sobre aquest procés i com fer la tramitació en el següent enllaç: Procés contractació arquitecte.


Imatges relacionades

  • Oferta Pública d'Ocupació

    Oferta Pública d'Ocupació

Enllaços relacionats