Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

Es repara el semàfor principal de la vila després d'intenses gestions de l'Ajuntament

30 d'octubre de 2009El manteniment i reparació depèn de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat

 

Els semàfors que regulen el pas de vehicles i vianants en la cruïlla que registra més trànsit de la vila, que uneix l'avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada, han estat avariats des del 24 d'octubre i fins al matí d'avui, 30 d'octubre, si bé ja van començar a registrar incidències des de l'última tempesta elèctrica, del 22 d'octubre.

 

Durant tots aquests dies l'Ajuntament ha estat ha estat sol·licitant --mitjançant la Policia Local-- a la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya la reparació dels semàfors. De fet, els tècnics de Carreteres van acudir fins al municipi diverses vegades al llarg d'aquests dies sense que els seus tècnics aconseguissin reparar l'avaria. En tot moment, la Brigada d'Electricistes de l'Ajuntament ha estat donant suport als tècnics de Carreteres. Finalment s'ha pogut solucionar el problema en localitzar l'avaria, provocada per unes rates que han rossegat el cable subterrani d'alimentació dels semàfors.

 

“Els semàfors no són competència de l'Ajuntament, si bé la nostra Brigada d'Electricistes acostuma a efectuar-hi reparacions senzilles, com la substitució de bombetes foses, per iniciativa pròpia i malgrat que no és responsabilitat del consistori, per agilitar-ho”, explica el regidor de Via Pública, Josep M. Serraviñals. Els tècnics de l'Ajuntament ja estan elaborant un informe que remetran a la Direcció General de Carreteres “per exposar que els semàfors d'aquesta cruïlla han quedat molt obsolets ja que compten amb uns 30 anys d'antiguitat”, relata el regidor. “Esperem que amb l'informe Carreteres consideri la renovació d'aquests semàfors”, conclou Josep M. Serraviñals.


Imatges relacionades

  • Un dels semàfors que ha estat avariat, vist des del pg. de la Carrerada

    Un dels semàfors que ha estat avariat, vist des del pg. de la Carrerada