Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre

El bus de la UAB rep un total de 1.328 validacions des de l’inici de la seva circulació

10 d'abril de 2019El bus que va cap a la Universitat Autònoma de Barcelona des de Palau-solità i Plegamans i que va iniciar la seva circulació el passat 11 de febrer ja ha acumulat en els mesos de febrer i març un total de 1.328 validacions.

 

La nova línia inclou 6 parades al nostre municipi amb inici a Sentmenat i també s’atura a Caldes de Montbui i Polinyà. Les parades a Palau-solità i Plegamans són les següents: Av. Catalunya-Dalt, Avinguda Catalunya-L’Alzina, Avinguda Catalunya-Can Cortès, Avinguda Catalunya-Can Llonch, Avinguda Cataluna-Can Maiol i Avinguda Països Catalans.

 

El trajecte dura uns 40 minuts de mitjana des de Palau-solità i Plegamans a la UAB, menys de la meitat que es triga ara amb les combinacions de bus i tren. Per poder utilitzar el servei, els viatgers podran fer servir el bitllet senzill de 2 zones (3,10€), qualsevol de les targetes del sistema tarifari integrat (T-10, T-50/30, T-70/30, T-MES, etc) o la targeta de l’empresa d’autobusos Sagalés S-2 (16,25€).

 

El bus inicia el trajecte a Sentmenat a les 7.20h, i passa per Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà. Té com a destinació la facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia, Educació, Veterinària i Rectorat, FGC-Eix Central, Eix Central, Enginyeria-SAF, Eureka, Medicina i Ciències de la Comunicació, Vila Universitària Sud, Vila Universitària Nord. La sortida del primer bus des de Palau-solità i Plegamans és a les 7.44h a l’Avinguda Catalunya-Dalt

 

Els autobusos des de la nostra vila també surten d’anada a les 13.59 i a les 17.44h. En sentit contrari, amb sortida des de la UAB, l’horari és a les 8.24h, les 14.39h i les 18.24h. Les expedicions es fan amb coordinació amb els horaris lectius, amb l’objectiu de millorar els desplaçaments d’alumnes i personal de la UAB.


Imatges relacionades

  • Autobús de Sagalés

    Autobús de Sagalés