Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 2 d'abril

Celebració del primer Fòrum del Transport

21 de juliol de 2009El passat dilluns 20 de juliol es va celebrar el primer Fòrum del Transport de Palau-solità i Plegamans, que va aplegar una trentena de persones. El Fòrum del Transport ha tingut lloc per tal de donar a conèixer a la població els detalls del projecte d'implantació d'una nova línia de bus urbà al municipi. Tot i així, l'acte també va servir per informar sobre tots aquells projectes que té en marxa l'Ajuntament i que tenen a veure amb la mobilitat i l'accessibilitat dins el poble.

 

Aquest acte és el darrer d'un seguit de trobades que l'Ajuntament ha promogut per consensuar el traçat, els horaris i altres aspectes de la nova línia de bus urbà que és previst que comenci a funcionar el proper setembre. Així doncs, un cop acabat aquest procés participatiu, es recolliran tots els suggeriments i s'estudiaran per tal d'incloure'ls dins el projecte final.

Tant l'Alcaldessa, Mercè Pla, com el regidor de Transport i Urbanisme, Josep M. Serraviñals, van ser els encarregats d'exposar el projecte i donar resposta a les preguntes i comentaris realitzades per part dels assistents.

 

Des de fa unes setmanes l'Ajuntament ha posat en funcionament un espai web (www.palautransport.com) on s'hi poden trobar aquelles informacions relacionades amb el transport i la mobilitat del municipi i, en especial, els detalls del projecte de la nova línia de bus urbà.


Imatges relacionades

  • Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

    Mercè Pla i Josep M. Serraviñals amb els assistents, a l'Auditori de Can Cortès

  • Fòrum Transport

    Fòrum Transport