Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

Festa popular i acte institucional en la posada en marxa del nou bus urbà

3 de setembre de 2009El proper 7 de setembre es fa l'acte de presentació de la nova línia urbana d'autobús, la primera que farà un recorregut estrictament urbà, sense sortir del terme municipal de Palau-solità i Plegamans. La línia començarà a funcionar a partir d'aquest acte.

 

L'acte començarà a les 17.30h a la plaça de Ca l'Estruch (porxada), on hi haurà activitats infantils durant bona part de la tarda i una xocolatada popular a la qual tothom hi està convidat.

La inauguració comptarà la presència de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i del Director General del Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Manel Villalante. Ambdues personalitats pronunciaran un parlament a d'inauguració. A més hi seran presents el regidor de Transport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Josep M. Serraviñals, així com personalitats de l'Autoritat del Transport Metropolità, del Servei Territorial de Ports i Transports, i de l'empresa Autocares Sagalés.

 

El nou servei suposarà una millora llargament esperada en la mobilitat d'un municipi molt extens i dispers urbanísticament. Comptarà amb 13 expedicions diàries, de dilluns a divendres feiners, amb 3 expedicions addicionals en els dies lectius del calendari escolar. La nova línia donarà servei a diversos barris del municipi, especialment a aquells que fins ara no comptaven amb cap mena de transport públic perquè no hi passava cap línia interurbana. Connectarà aquests barris amb el centre del municipi efectuant parades als centres educatius, al CAP i a les zones on es concentren serveis, equipaments i comerços. A més, permetrà la connexió amb el serveis de bus interurbà entre Palau-solità i Plegamans i ciutats com Barcelona i Sabadell, entre altres municipis.

 

Aquesta nova línia de transport urbà s'inclou en el marc de les mesures de potenciació i millora de la xarxa de transport públic de viatgers i del Pla de Transport de viatgers de Catalunya 2008-2012.


Imatges relacionades

  • Presentació del recorregut de la nova linia urbana

    Presentació del recorregut de la nova linia urbana

  • Inici del trajecte

    Inici del trajecte

Documentació adjunta