Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 2 de desembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Gran participació durant les setmanes de la Salut i l’Esport a Palau-solità i Plegamans

12 d'abril de 2019Durant dues setmanes Palau-solità i Plegamans es va omplir d’activitats per celebrar els dies mundials de la Salut i el de l’Activitat Física. Aquestes activitats que anaven des de xerrades sobre salut fins al 7è cross escolar han tingut una gran participació per part de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

 

Pel que fa a les activitats per commemorar el dia de l’Activitat Física, que va ser el 6 d’abril,  el centre d’atenció va ser el 7è Cross Escolar on van participar més de 380 alumnes però les activitats prèvies a aquest també es van omplir d’infants molt contents i motivats, els entrenaments del cross van aplegar un centenar de participants.

 

També es van realitzar activitats de fit ioga amb una vintena de participants, o Zumba on van assistir unes 25 persones. La passejada “A cent cap als 100” que aquest cop va tenir lloc a Molins de Rei va comptar amb unes 40 persones i el taller de marxa nòrdica una vintena. Per acabar el taller d’hipopressius va acollir unes 20 persones.

 

D’altra banda les activitats que van tenir lloc per commemorar el dia mundial de la Salut que va ser el passat 7 d’Abril van englobar també força gent. El curs de Suport Vital Bàsic el van fer unes 6 persones que van valorar molt positivament aquest taller, el curs de seguretat alimentària per entitats el van fer més d’una vintena de participants i la xerrada sobre protecció solar a càrrec de l’AECC va englobar un total de 30 persones que ho van veure molt interessant i es van mostrar molt participatives.

 

Durant aquestes dues setmanes d’activitats també es va realitzar un concurs de dibuix per infants, organitzat pel CAP de Palau i amb la col·laboració de l'Ajuntament, per fer promoció de l’activitat física tant en infants com en adults, aquests dibuixos van estar exposats durant uns dies al CAP.


Imatges relacionades

 • Passejades Gent Gran

  Passejades Gent Gran

 • Passejades Gent Gran

  Passejades Gent Gran

 • Activitat de Fityoga

  Activitat de Fityoga

 • Zumba en Familia

  Zumba en Familia

 • Xerrades protecció solar

  Xerrades protecció solar

 • Xerrada seguretat alimentària

  Xerrada seguretat alimentària

 • Concurs de dibuix

  Concurs de dibuix