Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 26 de novembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L'Ajuntament destinarà 15.000 euros al projecte 'Cap infant sense fer esport'

11 de juny de 2020Aquests ajuts econòmics estan adreçats a famílies amb menys recursos

 

Arran de la suspensió de la Festa del Guirigall com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, l'Ajuntament ha decidit destinar una part dels diners que s'havien reservat per aquesta activitat a proporcionar ajuts econòmiques que permetin la pràctica de l'esport entre aquells nens i nenes de Palau-solità i Plegamans amb menys recursos.

 

L'aportació total per aquest projecte social i esportiu 'Cap infant sense fer esport' serà de 15.000 euros, i el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament serà l'encarregat de gestionar la concessió de les ajudes entre les famílies que ho sol·licitin.

 

L’esport és una eina universal que permet treballar valors, potenciar habilitats, fomentar hàbits saludables, crear entitat i sentiment de pertinença, pertànyer a un grup, unificar esforços per a un objectiu comú, compartir, participar, respectar, tolerar, conèixer les potencialitats i limitacions de cadascú, esperit de superació, acceptar les normes...

 

Aquest projecte està orientat a famílies amb infants i adolescents que pateixen una situació socioeconòmica i familiar vulnerable.

 

L’objectiu és oferir recolzament econòmic, de manera que l’accés a l’activitat esportiva quedi garantida, promoure la igualtat d’oportunitats i prevenir situacions de risc d’exclusió.


Imatges relacionades

  • Cap infant sense fer esport

    Cap infant sense fer esport