Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

L'Ajuntament publica la llista provisional d'admesos al procés de selecció que permetrà contractar 4 persones de forma temporal

15 d'octubre de 2013El Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha publicat la llista provisional de persones admeses i excloses per accedir al procés de selecció del Pla d'Ocupació 2013 que ha convocat el consistori. En total, i de forma provisional, han estat 64 les persones admeses i 9 les excloses. Un cop finalitzi el procés de selecció, l'Ajuntament contractarà 4 persones -2 com a peons de construcció i 2 com a peons de jardineria- durant un període de 6 mesos.

 

La raó per la qual hi ha hagut 9 persones que han estat excloses en la llista provisional de candidats admesos al procés de selecció ha estat perquè no han aportat tota la documentació requerida. Tenen temps fins al dia 18 d'octubre per proveir-la o per presentar reclamacions a la llista d'admesos. Han d'aportar aquesta documentació al registre d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 

El dia 23 d'octubre l'Ajuntament publicarà la llista definitiva de persones admeses i el dia i l'hora en què s'haurà de presentar cadascuna d'aquestes per efectuar l'entrevista. Un cop s'hagin fet totes les entrevistes i les proves que es considerin oportunes, se seleccionaran les 4 persones que ocuparan els llocs de feina. La selecció es durà a terme mitjançant un sistema de puntuació segons els criteris establerts en les bases del pla d'ocupació local, que tenen en compte aspectes socioeconòmics, com la renda familiar o la millora de les possibilitats d'inserció laboral posterior, i altres relacionats amb el perfil necessari per desenvolupar les tasques pròpies dels llocs de feina en qüestió, com l'experiència laboral prèvia.

 

L'Ajuntament duu a terme aquest pla d'ocupació local amb la finalitat d'oferir feina a persones empadronades al municipi que es troben sense feina i que han deixat de percebre la prestació d'atur o estan a punt de perdre-la. El Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor de Desenvolupament Empresarial i Ocupació, Joan Segrelles, comenta que "l'Ajuntament ha volgut fer un pas endavant i actuar davant la greu situació de crisi i l'augment de persones que es troben sense feina i sense ingressos". Segrelles afegeix que el consistori "duu a terme aquesta iniciativa en previsió de la insuficiència d'actuacions en aquest sentit per part del Servei d'Ocupació de Catalunya". En paral·lel, aquests llocs de treball que es creen contribuiran al fet que el consistori pugui satisfer necessitats de la vila relacionades amb el manteniment i la millora d'espais públics i equipaments municipals.


Imatges relacionades

  • Dues de les persones que es contractin s'integraran en l'equip de Parcs i Jardins de l'Ajuntament

    Dues de les persones que es contractin s'integraran en l'equip de Parcs i Jardins de l'Ajuntament

Documentació adjunta