Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 4 de juliol

Obert el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per contractar joves en pràctiques

30 de juliol de 2018Les persones joves interessades a participar-hi han de ser beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil

 

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya obre una nova convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Hi poden optar els Ajuntaments, Consells Comarcals i entitats sense ànim de lucre.

 

Les persones joves que vulguin accedir a un d’aquests contractes en pràctiques, d’una durada de sis mesos a jornada completa, han de complir els següents requisits:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

El servei local d’ocupació i empresa, Palau Avança, recomana la inscripció al SOC i al Programa de Garantia Juvenil d’aquelles persones joves que es trobin en situació d’atur no només per poder optar a aquests contractes en pràctiques, pels quals ser-ne beneficiàries és imprescindible, sinó per poder gaudir de les oportunitats que ofereix el Programa: formació per desenvolupar competències professionals, oportunitats d’inserció al mercat laboral a través de pràctiques i contractes laborals, ajuts a l’emprenedoria i autoocupació i orientació laboral. El Programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys.

 

Per a més informació sobre les subvencions i el Programa, podeu adreçar-vos Palau Avança:

 

Carrer Folch i Torres, 88-90     

Telèfon: 93 864 53 16

Correu electrònic:  ocupacioempresa@palauplegamans.cat 

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h


Imatges relacionades

  • Un dels cursos per a joves de Palau Avança

    Un dels cursos per a joves de Palau Avança