Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 d'octubre

Palau Avança ofereix acompanyament gratuït en el procés de transició d’una empresa

1 d'octubre de 2018Divendres 21 de setembre, el personal tècnic de prospecció i empresa de Palau Avança van participar en una sessió de treball amb equips directius d’entitats bancàries i caixes d’estalvi, dins el programa d’emprenedoria Reempresa. També hi va participar personal responsable de serveis d’ocupació d’altres ajuntaments de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC).  L’objectiu de la trobada era coordinar esforços i donar a conèixer el projecte a aquelles entitats que, sovint, són necessàries per donar suport econòmic a les persones amb inquietud emprenedora, així com apropar punts de vista.

 

El programa Reempresa ofereix acompanyament a persones emprenedores en tot el procés de transmissió d’una empresa, des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord. Des de la seva posada en marxa el 2011,  gràcies a aquest programa, s’han fet un total de 1.850 actuacions de traspàs, compra, venda de petits negocis i autònoms amb un 85% d’èxit en el total de Catalunya.

 

Palau Avança ofereix aquest servei a Palau-solità i Plegamans. Només cal cita prèvia a través del web. La formació i els processos d’assessorament i acompanyament són gratuïts, ja que es tracta d’un programa subvencionat.

 

Com em pot ajudar Palau Avança?

  • Assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de Reempresa i per a l’estudi del Pla de cessió de l’empresa que t’interessa.
  • Orientació en la valoració de les empreses que t’interessen.
  • Assessorament en la recerca de finançament i subvencions.
  • Assessorament en la redacció de la documentació oficial entre el cedent i tu.
  • Transferència del know-how del cedent cap a tu.
  • Tallers de Formació que t’ajudaran a trobar la teva empresa objectiu o a aprofundir en els principals aspectes a considerar en totes les àrees del procés de transmissió.

 

Per a més informació:

 

Palau Avança - Servei d'Ocupació i Empresa

Folch i Torres, 88-90

Telèfon: 93 864 53 16

Correu electrònic: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

 


Imatges relacionades

  • Palau Avança

    Palau Avança

Enllaços relacionats