Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 21 de setembre

L’Ajuntament contracta en pràctiques tres joves del Programa de Garantia Juvenil del SOC

29 d'octubre de 2019Les persones seleccionades comencen avui i donaran suport a diferents àrees municipals durant sis mesos

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha contractat en pràctiques tres joves, d’entre 18 i 30 anys, que donaran suport a partir d’avui i durant sis mesos a diferents àrees municipals. Això ha estat possible gràcies a la concessió a l’Ajuntament d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

Els tres llocs de treball són per donar suport tècnic a l’àrea de Medi Ambient, a l’àrea de Comerç i Turisme, i a l’àrea de de Territori. Les persones aspirants es van haver de presentar a un procés de selecció complint els següents requisits:

 

 • Estar inscrites i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
 • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
 • Haver obtingut alguna d’aquestes titulacions en els últims 5 anys:
  • Titulacions relacionades amb el Medi Ambient (ciències ambientals, biologia, geologia, enginyeria agrícola o forestal).
  • Titulacions de Cicle formatiu de Grau Superior Comerç, Màrqueting i publicitat ( o qualsevol de la família de comerç i màrqueting), Grau universitari de gestió d’empreses en comerç o qualsevol titulació universitària similar.
  • Titulacions relacionades amb l’Arquitectura, Arquitectura tècnica, Enginyeria de l’Edificació o Enginyeria Civil.

La contractació d’aquests/es joves, que s’emmarca dins Programa Joves en Pràctiques, ha estat possible gràcies a una subvenció de 33.000 € atorgada pel SOC (Generalitat de Catalunya) i cofinançada pel Fons Social Europeu. Seguint el lema d’aquest últim, “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, la subvenció té com a objectiu d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris/es del programa Garantia Juvenil. "La Garantia Juvenil, és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil".

 

El servei local d’ocupació i empresa, Palau Avança, recomana la inscripció al SOC i al Programa de Garantia Juvenil d’aquelles persones joves que es trobin en situació d’atur no només per poder optar en el futur a aquest tipus de contractes en pràctiques, pels quals ser-ne beneficiàries és imprescindible, sinó per poder gaudir de les oportunitats que ofereix el Programa: formació per desenvolupar competències professionals, oportunitats d’inserció al mercat laboral a través de pràctiques i contractes laborals, ajuts a l’emprenedoria i autoocupació i orientació laboral. El Programa està destinat a joves entre 16 i 30 anys.

 

Per a més informació, podeu adreçar-vos Palau Avança:

Carrer Folch i Torres, 88-90     

Telèfon: 93 864 53 16

Correu electrònic:  ocupacioempresa@palauplegamans.cat 

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h


Imatges relacionades

 • Palau Avança

  Palau Avança

 • Servei d'Ocupació de Catalunya

  Servei d'Ocupació de Catalunya

 • Fons social Europeu

  Fons social Europeu

 • Generalitat de Catalunya

  Generalitat de Catalunya

Enllaços relacionats