Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 26 de maig

LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS I EXCLOSOS, CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE DE DUES PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

31 de juliol de 2019


Data pub. oficial:31 de juliol de 2019


Descripció

 

 

S’aprova la llista provisional admesos/es i exclosos/es i anunci realització primera prova (prova d’aptitud física) del procés selectiu del concurs-oposició lliure, de dues places d’Agent de la Policia Local de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Els aspirants que figureu ADMESOS a la llista aprovada per Resolució d’Alcaldia, se us informa que la data del primer exercici del procés de selecció, aptitud física, serà el pròxim dia 13 de setembre de 2019.

 

Els aspirants que figureu EXCLOSOS a la llista aprovada per Resolució d’Alcaldia, se us informa que teniu un termini de 10 dies per a esmenes o reclamacions possibles.

 

Aquest termini és de l’1 al 14 d’agost de 2019.

 

Segons sigui el vostre motiu d’exclusió, heu de fer:

 

1. Quan el motiu sigui “No aporta model normalitzat de sol·licitud d'admissió al procés”, descarregueu el model adjuntat en aquest mateix anunci, complimenteu-lo, signeu-lo i presenteu-lo telemàticament, a través de la seu electrònica de l’ajuntament o presencialment en les Oficines d'Assistència en Matèria de Registres de l'Ajuntament.

 

2. Quan el motiu sigui “No aporta la documentació justificativa compulsada”, teniu dues opcions de presentació:

. Telemàticament: des d’una altre administració pública (finestreta única) que compulsi els documents originals, els quals vàreu enviar fotocopies (DNI, titulació exigida, certificat de català, permís de conduir classes A2 i B i justificant del pagament de la taxa pels drets d’examen).

. Presencialment: Oficines d’Assistència en Matèria de Registre de l’Ajuntament, ubicades a la Casa Consistorial, Pl. de la Vila, 1, (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores).

 

3. Quan el motiu sigui “No aporta justificant de pagament de la taxa pels drets d'examen”, haureu d’abonar prèviament la taxa, i per a l’exempció cal que assenyaleu amb una creu l’apartat de la sol·licitud “exempció del pagament dels drets d’examen” i que posteriorment és requerirà la documentació acreditativa per a l’exempció.

 

Informar-vos que un cop finalitzat el termini per esmenes o reclamacions és procedirà a publicar la llista definitiva d’admesos i exclosos.

 
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica