Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 30 de març

LLISTA DEFINITIVA ADMESOS/ES I EXCLOSOS/ DEL CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE D’UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A MIG, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A, SUBGRUP A2 DE L’AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

24 de gener de 2020


Data pub. oficial:24 de gener de 2020


Descripció

 

Un cop finalitzat el termini per a presentar esmenes o reclamacions possibles a la llista provisional, s’aprova la llista DEFINITIVA d’admesos/es i exclosos/es del procés selectiu del concurs-oposició lliure, d’una plaça de tècnic/a mig, grup de classificació A, subgrup A2 vinculada inicialment al lloc de treball de cap tècnic/a de recursos humans de l'actual RLT de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Es recorda als/les aspirants que no han quedat exempts/es de la prova de Català (nivell C1), el dia 27 de gener de 2020, a les 10 hores a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1), per a la realització de l’exercici de coneixements de nivell C1 de català. Les persones candidates hauran de comparèixer a la prova proveïdes del DNI.

 

Comunicar que un cop finalitzada la primera prova (Català), es publicaran en la web, els resultats obtinguts d'aquesta i la data de les proves de:

 

  • Prova de Coneixements temari general
  • Prova de Coneixements teòrics temari específicSignatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica