Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 8 d'agost

CONVOCATÒRIA MITJANÇANT CONCURS AMB PROVES DE MOBILITAT HORITZONTAL D’UNA PLAÇA D’AGENT DE LA POLICIA LOCAL

3 de juny de 2020


Data pub. oficial:3 de juny de 2020


Descripció

 

Aquí trobareu els anuncis del DOGC i BOPB sobre convocatòria d’agents de la Policia Local, grup C2, nomenament de funcionari/ària de carrera, per concurs amb proves de mobilitat horitzontal.

 

El període de presentació de sol·licituds:

 

 - Del dia 4 al 23 de juny de 2020 (ambdós inclosos).

 

 

 DOCUMENTS QUE CAL APORTAR

 

  • Model de sol·licitud normalitzada
  • Currículum Vitae
  • Justificant del pagament de la taxa 17,14 € (el pagament s’ha de realitzar abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds. La manca de pagament en termini, comportarà automàticament l'exclusió en el procés).

 

Atesa la situació actual, us agrairem que feu ús dels tràmits telemàtics. Així, les persones interessades podeu formalitzar la sol·licitud telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (www.palauplegamans.cat) des del següent enllaç: http://www.palauplegamans.cat/pag508/pl81/tramits/id348/acces-a-les-proves-selectives-de-personal.htm

 

En cas de dubte sobre COM PROCEDIR AMB EL TRÀMIT TELEMÀTIC, podeu clicar el següent enllaç:

http://www.palauplegamans.cat/pl17/actualitat/noticies/id3574/palau-solita-i-plegamans-posa-en-marxa-un-servei-d-assistencia-per-ajudar-la-ciutadania-a-realitzar-tramits-online-amb-l-ajuntament.htm

 

Excepcionalment, la documentació pot ser presentada de forma presencial a l'Ajuntament, Oficina d'Atenció en Matèria de Registres (OAMR), ubicada a la Casa Consistorial, Pl. de la Vila, 1. Per procedir d’aquesta manera i fer el tràmit personal, haureu de trucar a l’Ajuntament 938.648.056 i demanar cita prèvia (de 8 a 15 hores).
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica
  • Agent Policia - Mobilitat horitzontal